"My fair lady" και "Matilda The Musical" ετοιμάζει η Θέμις Μαρσέλλου στο Παλλάς και καλεί σε ακρόαση άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς

Θέατρο Παλλάς

Πριν λίγες μέρες μάθαμε ότι η Θέμις Μαρσέλλου ετοιμάζει για του χρόνου το νέο ανέβασμα του "Matilda The Musical" στο Παλλάς (ακούγεται ότι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές θα είναι οι Θανάσης Τσαλταμπάσης, Χάρης Ρώμας, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου), μετά την επιτυχία της παρουσίασης του πολυβραβευμένου μιούζικαλ των Ντένις Κέλι και Τιμ Μίντσιν που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ το 2018 στο Ακροπόλ. Στο ίδιο θέατρο θα δούμε τη σεζόν 2024-25 και το πασιγνωστο "My fair lady” ("Ωραία μου Κυρία”) σε κείμενο και στίχους του Άλαν Τζέι Λέρνερ και μουσική του Φρέντερικ Λόουι. Γι’ αυτό το λόγο η μετρ του είδους και οι συνεργάτες της καλούν σε ακρόαση και για τις δύο παραστάσεις ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές, άνδρες και γυναίκες, 18 έως 35 ετών, με υψηλό επίπεδο στο τραγούδι και το χορό

Το μιούζικαλ "My fair lady” ("Ωραία μου Κυρία”) του 1956 σάρωσε στο Μπρόντγουεϊ κερδίζοντας κοινό και κριτικούς, ενώ απέσπασε έξι βραβεία Tony. Η ιστορία βασίζεται στο δημοφιλές θεατρικό έργο του Τζορτζ Μπέρναρντ Σο, "Πυγμαλίων", που αντλεί έμπνευση από τον αρχαιοελληνικό μύθο του Πυγμαλίωνα, του γλύπτη που ερωτεύτηκε παθιασμένα το άγαλμά του, την Γαλάτεια. Στο πλευρό του Ρεξ Χάρισον στο ρόλο του καθηγητή Χίγκινς που επιχειρεί να μεταμορφώσει μια ανθοπώλισσα σε κυρία της υψηλής κοινωνίας, έχουν ερμηνεύσει τον επώνυμο ρόλο πρώτα η Τζούλι Άντριους στο θέατρο και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού κι έπειτα στην οσκαρική ταινία του 1964 η Όντρεϊ Χέπμπορν. 

Όσα πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιοι για την ακρόαση

• Να έχουν μαζί τους βιογραφικό και μια πρόσφατη φωτογραφία (πορτρέτο).
• Να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια για το χορό.
• Να έχουν προετοιμάσει δύο τραγούδια από μιούζικαλ της επιλογής τους και να έχουν μαζί τους τη συνοδεία των τραγουδιών (καραόκε) σε στικάκι ή μουσικό συνοδό.

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6975710071, καθημερινά από τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουνίου (11 π.μ.-5 μ.μ.).

Θέατρο Παλλάς

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Παλλάς

Βουκουρεστίου 5 (City Link)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
15/07/2024

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.

Τη θεατρική παράσταση "Οδυσσέας" υποδέχεται το Μικρό Γκλόρια τον Οκτώβριο

Μια παράσταση που εμπνέεται από αληθινή ιστορία και έχει θέμα τη νόσο Αλτσχάιμερ έρχεται τη νέα σεζόν, με πρωταγωνιστή τον Τάσο Παλαντζίδη.

Φεστιβάλ Αθηνών: Στην Παλαιά Βουλή έρχεται η παράσταση "Ετυμολογίες"

Ρένη Πιττακή και Αγγελική Παπούλια πρωταγωνιστούν στο νέο έργο του Ευθύμη Φιλίππου σε ένα κτίριο-ορόσημο της ελληνικής ιστορίας.