Το Θέατρο Πορεία γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με ειδική τιμή εισιτηρίων

Το θέατρο της Βικτώριας γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια παράσταση–ύμνο στον έρωτα και προσφέρει όλα τα εισιτήρια σε προνομιακή τιμή μέχρι και τις 18 Φεβρουαρίου!

Περλιμπλίν_και_Μπελίσα Μαρίζα Καψαμπέλη©

Το θέατρο Πορεία γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια παράσταση–ύμνο στον έρωτα και προσφέρει όλα τα εισιτήρια (VIP, Α & Β ζώνη) στην τιμή των 15€ μέχρι και τις 18 Φεβρουαρίου. Η έκπτωση ισχύει μόνο για την παράσταση "Περλιμπλίν και Μπελίσα" του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, και μόνο για αγορές εισιτηρίων ηλεκτρονικά από το more.com.

Περλιμπλίν και Μπελίσα

Η υπόθεση

Η ιστορία είναι απλή, άσεμνη και παμπάλαια: ο Περλιμπλίν, ένας ηλικιωμένος άντρας παντρεύεται μια νεαρή λάγνα γυναίκα, για να μη μείνει μόνος κι αβοήθητος στα γεράματα· η Μπελίσα πείθεται να παντρευτεί τον πλούσιο γείτονά της για να γίνει πιο ποθητή από τους άλλους άντρες χάρη στην ομορφιά που θα της χαρίσουν τα πλούτη του. Όμως, λαχταρώντας έναν έρωτα της ηλικίας της, γοητεύεται από τον μυστηριώδη ξένο που κρύβεται τις νύχτες στον κήπο και της γράφει φλογερές επιστολές. Ο Περλιμπλίν δεν αντέχει να ζει χωρίς την αγάπη της Μπελίσα και σκοτώνει τον ανώνυμο εραστή, ενώ η Μπελίσα ανακαλύπτει την αλήθεια, χάνοντας διαμιάς σύζυγο και ερωμένο.

Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Τάρλοου, τα σκηνικά & κοστούμια του Άγγελου Μέντη, η μουσική του Φοίβου Δεληβοριά, η κίνηση της Μαρκέλλας Μανωλιάδη, οι φωτισμοί του Αλέκου Αναστασίου. Ερμηνεύουν: Χρήστος ΣαπουντζήςΔανάη Σαριδάκη, Μαριάννα ΠουρέγκαΦαίδρα Αγγελάκη (σε διπλή διανομή), Γιολάντα Μπαλαούρα, Έλενα Μελά, Περικλής Σιούντας. Μουσικός επί σκηνής: Κώστας Νικολόπουλος / Αθηνόδωρος Καρκαφίρης.

Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις 5 Μαρτίου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ικέτιδες": Sold out Επίδαυρος και έναρξη προπώλησης για Λυκαβηττό

Παρασκευή 23 Αυγούστου και Σάββατο 24 Αυγούστου θα παιχτούν οι "Ικέτιδες" στην Επίδαυρο κι όπως μαθαίνουμε έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια. Λόγω της ζήτησης ανοίγει και η προπώληση του Λυκαβηττού. Μάθετε περισσότερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/08/2024

Πέντε κωμωδίες για τον Δεκαπενταύγουστο

Η κωμωδία έχει ευεργετικές ιδιότητες. Αν μείνατε Αθήνα την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου και θέλετε να γελάσετε και να περάσετε καλά υπάρχουν πέντε κωμωδίες που υπόσχονται βραδιές χαλάρωσης και γέλιου.

Ακρόαση ηθοποιών στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Άντρες και γυναίκες ηθοποιούς αναζητά το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας για τις νέες του παραγωγές. Προλαβαίνετε να στείλετε βιογραφικό μέχρι την Τρίτη 20 Αυγούστου.

Η μουσικός Κατερίνα Φωτεινάκη τραβά ένα ταρώ για το μέλλον

Μιλήσαμε με την καλλιτεχνική διευθύντρια και μία από τις μουσικούς της παράστασης "Ταρώ του Οδυσσέα" που θα παιχτεί στη Μήλο σε σκηνοθεσία Αγλαΐας Παππά, στο πλαίσιο του "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός".

Τέσσερις γυναίκες του πενταγράμμου εμφανίζονται στο θέατρο

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Κορίνα Λεγάκη, η Μαρίνα Σάττι και η Nalyssa Green, τέσσερις γοητευτικές προσωπικότητες του πενταγράμμου εμφανίζονται σε θεατρικές παραστάσεις αυτή την περίοδο.

Ο Κιάνου Ριβς κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ

Ο γνωστός ηθοποιός με καριέρα στο σινεμά σε πολλές επιτυχημένες ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο του 2025 σε μια όχι και τόσο αναμενόμενη θεατρική επιλογή.