Ο Ζήσης Ρούμπος έρχεται με την "Σούπερ δύναμη" του στα TGI Fridays™ Loft Καπνικαρέας

Ο κωμικός μιλάει για την εποχή των υπερ-ηρώων που διανύουμε. Όχι τους σούπερ ήρωες των ταινιών αλλά όλους εμάς.

Σούπερ δύναμη Μάριος Θεολόγης©

Ο Ζήσης Ρούμπος έρχεται, κάθε Τετάρτη στις 9 μ.μ., στα TGI Fridays™ Loft Καπνικαρέας με την παράσταση "Σούπερ Δύναμη". Ο κωμικός μιλάει για την εποχή των υπερ-ηρώων που διανύουμε. Όχι τους σούπερ ήρωες των ταινιών αλλά όλους εμάς. Γιατί πραγματικά, χρειάζονται σούπερ δυνάμεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο σήμερα. Γάμος, παιδιά, σκυλιά, γατιά, γηρατειά, ταινίες, έντομα, ζώα, σεξ, influencers, δράση, εκρήξεις και αγαπημένοι αντιπαθητικοί χαρακτήρες. Γιατί κάθε καλή υπερ-ηρωική ιστορία χρειάζεται έναν κακό. Καμιά φορά και περισσότερους από έναν.

Σούπερ δύναμη
Μάριος Θεολόγης©

Ο Ζήσης Ρούμπος είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "α" πως "την ελληνική σκηνή του stand up την χαρακτηρίζει το ταμπεραμέντο" και πως "το ελληνικό κοινό έχει αγκαλιάσει αυτό το είδος και απόδειξη είναι οι γεμάτες παραστάσεις κωμικών σε διάφορες πόλεις της επικράτειας". Αυτό σκοπεύει να κάνει και στα TGI Fridays™ με την νέα του παράσταση.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σούπερ δύναμη

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 60 '

H νέα stand up comedy παράσταση του γνωστού κωμικού μιλάει για το origin story του και την εποχή των υπερηρώων που διανύουμε – όχι τους σούπερ ήρωες των ταινιών, αλλά όλους εμάς, στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024. Γιατί πραγματικά, χρειάζονται σούπερ δυνάμεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο σήμερα. Γάμος, παιδιά, σκυλιά, γατιά, γηρατειά, ταινίες, έντομα, ζώα, σεξ, influencers, δράση, εκρήξεις και αγαπημένοι αντιπαθητικοί χαρακτήρες. Γιατί φυσικά κάθε καλή υπερ-ηρωική ιστορία χρειάζεται έναν κακό.

TGI Fridays

Καπνικαρέας 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
15/07/2024

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.

Τη θεατρική παράσταση "Οδυσσέας" υποδέχεται το Μικρό Γκλόρια τον Οκτώβριο

Μια παράσταση που εμπνέεται από αληθινή ιστορία και έχει θέμα τη νόσο Αλτσχάιμερ έρχεται τη νέα σεζόν, με πρωταγωνιστή τον Τάσο Παλαντζίδη.

Φεστιβάλ Αθηνών: Στην Παλαιά Βουλή έρχεται η παράσταση "Ετυμολογίες"

Ρένη Πιττακή και Αγγελική Παπούλια πρωταγωνιστούν στο νέο έργο του Ευθύμη Φιλίππου σε ένα κτίριο-ορόσημο της ελληνικής ιστορίας.