"Απόψε, στου Πανάγαθου!" μας "τραγουδά" η Νίνου

Το Αγγέλων Βήμα παρουσιάζει μια νέα μουσικοθεατρική παράσταση, που ενώνει τους τραγουδιστές του λαϊκού και του ελαφρού σε ένα γλέντι... θεϊκό.

Απόψε στου Πανάγαθου

Άραγε πώς περνάει ο Πανάγαθος μόνος του "εκεί πάνω" στριμωγμένος από τα δικά μας ατελείωτα "Ώχ, Θεέ μου!", "Ήμαρτον, Θεέ μου!", "Θεέ μου, βοήθα!", "Θεέ μου, βάλε το χέρι σου"; Πώς τα περνάει όταν νυχτώνει και… βαριέται; Έχει ανάγκη να χαλαρώσει; Και πώς; Και, από πάνω, γιατί δεν Του επιτρέπεται (ένας… Θεός ξέρει από ποιόν) η τηλεόραση; Μία διέξοδος, τουλάχιστον για απόψε, βρέθηκε! Γιατί, "Απόψε στου Πανάγαθου!" προμηνύεται "θύελλα" που θα Τού ταράξει τα νερά της πλήξης.

Απόψε στου Πανάγαθου

Το "Απόψε, στου Πανάγαθου!" είναι μία ευφάνταστη μουσική παράσταση σε κείμενο-σκηνοθεσία Μαργαρίτας Δαλαμάγκα-Καλογήρου που θα παίζεται στο Αγγέλων Βήμα κάθε Κυριακή στις 8.30 μ.μ. ξεκινώντας από τις 26 Νοεμβρίου. Στόχος της; Να μας κάνει να ξεφύγουμε γλυκά από τον φόρτο της καθημερινότητας παρακολουθώντας ένα παιχνίδι της φαντασίας, που είναι τρυφερό, αστείο και διανθισμένο με πολλά τραγούδια που αγαπήσαμε σε όλες τις φάσεις της ζωής μας. Τραγούδια που συνοδεύουν πάντα τα γλέντια και τις χαρές των Ελλήνων, αλλά και τραγούδια γνήσιου καημού.

Απόψε στου Πανάγαθου

Στο Αγγέλων Βήμα, περνώντας ένα βράδυ "Στου Πανάγαθου", θα δούμε να συναντιούνται στα σύννεφα ο ελαφρός Νίκος Γούναρης (Θάνος Πολύδωρας), η ρεμπέτισσα Μαρίκα Νίνου (Αμαλία Αυγουστάκη) και η πιανίστα και στενή συνεργάτις του Τσιτσάνη, κυρία Ευαγγελία Μαργαρώνη (Υβόνη Σιέμου, που παίζει και πιάνο επί σκηνής). Οικοδεσπότης δικός τους και δικός μας ο Πανάγαθος (Δημήτρης Κοντοδήμος) που στήνει εντάσεις και μουσικές κόντρες για να διασκεδάσει την ανία που του προκαλεί η παραδείσια απραξία. Από αυτές, θα υπάρξουν κερδισμένοι και ποιοί; Θα γίνει τελικά ο σχεδιαζόμενος τρικούβερτος καβγάς μεταξύ "ελαφρών" και "λαϊκών" "Απόψε, στου Πανάγαθου"; Και τι, άραγε, να περιμένουν οι πιστοί ότι θα τους "βρει", τώρα που, όπως όλα δείχνουν, ο Πανάγαθος ετοιμάζεται να αλλάξει καριέρα;

Info: Κάθε Κυριακή θα προσφέρεται και ένα ποτήρι κρασί δωρεάν από το μπαρ για μάξιμουμ κέφι.

>> Σύντομα θα ξεκινήσει η προπώληση μέσω more.com.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.

Τη θεατρική παράσταση "Οδυσσέας" υποδέχεται το Μικρό Γκλόρια τον Οκτώβριο

Μια παράσταση που εμπνέεται από αληθινή ιστορία και έχει θέμα τη νόσο Αλτσχάιμερ έρχεται τη νέα σεζόν, με πρωταγωνιστή τον Τάσο Παλαντζίδη.