"Sexy Laundry": Σπύρος Παπαδόπουλος και Ρένια Λουϊζίδου για τρίτη σεζόν στο "Κάππα"

Οι δύο ηθοποιοί βγάζουν για ακόμη μία χρονιά τα sexy συζυγικά τους άπλυτα στη φόρα, σε μια παράσταση που δε θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο.

Sexy Laundry Πάνος Γιαννακόπουλος©

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου "ξαναπαντρεύονται” με τη νέα θεατρική σεζόν και πασχίζουν να διατηρήσουν ζωντανή την ερωτική τους επιθυμία στη σκηνή του θεάτρου Κάππα, στην παράσταση "Sexy Laundry". Η κωμωδία της Μισέλ Ριμλ ανεβαίνει για τρίτη χρονιά, σε σκηνοθεσία του Σπύρου Παπαδόπουλου και μετάφραση της Νικολέτας Κοτσαηλίδου, μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε την περασμένη σεζόν.  

Sexy Laundry
Πάνος Γιαννακόπουλος©

Η ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου ανέφερε στο "α" για τον ρόλο της στην παράσταση: "Η Άλις είναι αποφασισμένη να το παλέψει, γι’ αυτό και οργανώνει ένα σαββατοκύριακο με ένα εγχειρίδιο για σεξ ανά χείρας. Το γεγονός ότι ο άνδρας της, ο Λάρυ, είναι σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος, βολεμένος σε αυτήν την παραιτημένη κατάσταση, χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι ότι εκείνη έχει φρικάρει και ότι κάτι δεν πάει καλά, την εξοργίζει και ταυτόχρονα την απογοητεύει. Εκφράζει το πρόβλημα σε όλη του την κλίμακα. Τα διεκδικεί όλα, ακόμα και τον χωρισμό αν κάτι δεν αλλάξει, γιατί πραγματικά ασφυκτιά. Η -γυναικεία κατά βάση- αίσθηση ότι ο χρόνος που περνάει σε βγάζει στο περιθώριο της ζωής είναι αυτό που η Άλις δεν αντέχει. Θέλει να νιώθει ότι είναι στο κέντρο και ότι ζει πραγματικά".

Sexy Laundry
Πάνος Γιαννακόπουλος©

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Λάρι και η Άλις βρίσκονται σε ένα δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου, και με τη βοήθεια ενός εγχειριδίου, αμήχανοι, προσπαθούν να βρουν τη χαμένη ερωτική επιθυμία και το το περασμένο μεγαλείο του πάθους τους. Η ξεκαρδιστική, τρυφερή και βαθιά ανθρώπινη κωμωδία "Sexy Laundry” της Μισέλ Ριμλ καταπιάνεται με τα αδιέξοδα των ερωτικών σχέσεων. Με όπλα το χιούμορ και την ειλικρίνεια, οι δύο λαμπεροί πρωταγωνιστές καθίζουν τον γάμο τους στο "ντιβάνι” της  ψυχανάλυσης μέσα σε ένα δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου και αποδεικνύουν πως τελικά η δύναμη της αγάπης μπορεί να λύσει και να νικήσει τα πάντα. 

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Sexy laundry

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 90 '

Ένα ζευγάρι, ο Λάρι και η Άλις, προσπαθούν να σώσουν τη σχέση τους ύστερα από 25 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, αντιμετωπίζοντας τους φόβους και τις ανασφάλειές τους και αναζητώντας νέους τρόπους για να την κρατήσουν ζωντανή, στην πρωτόπαιχτη ξεκαρδιστική, τρυφερή και βαθιά ανθρώπινη ιστορία της Καναδής συγγραφέα που αγγίζει τους θεατές όλων των ηλικιών. Στο δωμάτιο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου με ένα εγχειρίδιο του σεξ για αρχάριους ανά χείρας και με οδηγό το χιούμορ και την ειλικρίνεια, προσπαθούν να βρουν τη χαμένη ερωτική επιθυμία και το πάθος που τους ένωσε, αποδεικνύοντας πως η δύναμη της αγάπης μπορεί να νικήσει τα πάντα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Hecuba, not Hecuba": Στην Επίδαυρο η παράσταση του αντισυμβατικού Τιάγκο Ροντρίγκες που πλέκει το μύθο με μια αληθινή ιστορία

Ο μύθος της "Εκάβης" του Ευριπίδη συναντά την αληθινή ιστορία μιας οργισμένης μητέρας που παλεύει ενάντια στη συγκάλυψη της εξουσίας και την έλλειψη απόδοσης δικαιοσύνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.