Τρίγωνο
Έτσι το βάφτισαν το ’91 που το άνοιξαν ο Ανδρέας Κόλλιας και ο Κώστας Καρακασίλης, από τον τριγωνικό κόμβο που υπήρχε παλιότερα μπροστά στο μαγαζί. Ο Καρακασίλης είχε μεγάλη ιστορία πίσω του ως χασάπης προτού συνεταιριστεί με τον Κόλλια στο «Τρίγωνο». Εδώ θα φάτε ωραία ψημένα παϊδάκια και τεράστια μπιφτέκια με χοντρόκοκκη υφή ζυμωμένα με ντομάτα. Τα τραπέζια κάτω από τα πεύκα είναι πιο ατμοσφαιρικά.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€20 - €25
Πληροφορίες:
Και μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Η ώρα του οβελία σε οκτώ κρεατο-στέκια
Το Πάσχα στην πόλη θέλει καλοπέραση! Ιδού λοιπόν αγαπημένα κρεατο-στέκια που στρώνουν τραπέζι με αρνί, κοκορέτσι και άλλα εδέσματα το μεσημέρι της Λαμπρής.
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAMΤρίγωνο
Το κρέας στα καλύτερά του
Η απόλυτη κρεατοκατάνυξη στο «Τρίγωνο»
Πολλοί είναι εκείνοι που εδώ και χρόνια κατατάσσουν το μαγαζί του Ανδρέα Κόλλια και του Κώστα Κατακασίλη στα Καλύβια ανάμεσα στα αγαπημένα τους κρεατοφαγικά στέκια.
Νόστιμο, παραδοσιακό ή γκουρμέ; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να οργανώσεις το καλύτερο Πάσχα στην πόλη
Σε φάρμες κι εξοχές, σε εστιατόρια και ξενοδοχεία γιορτάζουμε το Πάσχα με τρελές μαγειρίτσες, τα καλύτερα τσουρέκια, σούβλες, γάστρες και σχάρες και ταιριάζουμε Επιταφίους και γεύσεις… Ζήτω η άνοιξη!
Πάσχα στην Αθήνα | Νόστιμα σενάρια για όλα τα γούστα
Αρνιά, κοκορέτσια και ανοιξιάτικες μυρωδιές με την πρωτεύουσα και τα πέριξ να κινούνται στην τροχιά της σούβλας –καμιά φορά και του φούρνου.