Η απόλυτη κρεατοκατάνυξη στο «Τρίγωνο»

Πολλοί είναι εκείνοι που εδώ και χρόνια κατατάσσουν το μαγαζί του Ανδρέα Κόλλια και του Κώστα Κατακασίλη στα Καλύβια ανάμεσα στα αγαπημένα τους κρεατοφαγικά στέκια.

Η απόλυτη κρεατοκατάνυξη στο «Τρίγωνο»

Πολλοί είναι εκείνοι που εδώ και χρόνια κατατάσσουν το μαγαζί του Ανδρέα Κόλλια και του Κώστα Κατακασίλη στα Καλύβια ανάμεσα στα αγαπημένα τους κρεατοφαγικά στέκια. Και είναι απόλυτα λογικό, καθώς στο επίκεντρο αυτού του «Τριγώνου», που βρίσκεται στην περιοχή από το 1991, τοποθετείται πάντα το κρέας στα καλύτερά του, τόσο αναφορικά με την ποιότητα, καθώς προμηθεύονται ελληνικά κρέατα από τη Μυτιλήνη και τη Θράκη, όσο και αναφορικά με τη διαχείριση, διότι το ψήσιμο εδώ γίνεται με μαστοριά και οι μερίδες ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, ενώ δικαιώνουν τη μακρόχρονη φήμη της ταβέρνας.

Η απόλυτη κρεατοκατάνυξη στο «Τρίγωνο» - εικόνα 1

Τα τραπέζια στη μεγάλη, παραδοσιακή σάλα, στη δροσερή αυλή δίπλα στην πλατεία και αυτά κάτω από τα πεύκα είναι πλέον αυστηρά προσαρμοσμένα στα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, προσφέροντας ένα περιβάλλον άνετο και ασφαλές, ώστε να ξεκινήσει η κρεατοκατάνυξη δίχως έννοιες. Όσο τα κάρβουνα, οι σούβλες και οι σχάρες παίρνουν φωτιά, ξεκινάμε με τα κλασικά ορεκτικά (τζατζίκι, πιπεριές, τυροκαυτερή, άψογα τηγανισμένες πατάτες αλλά και κολοκυθάκια), που μας προετοιμάζουν για τον μεγάλο πρωταγωνιστή του μενού, το κρέας, το οποίο κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις. Τα τραπέζια γεμίζουν με λαχταριστό συκώτι και λουκάνικο, μαεστρικά φτιαγμένο κοκορέτσι με ξεροψημένο εντεράκι, ωραία ψημένα παϊδάκια με το απαραίτητο τραγανό λιπάκι και, φυσικά, με ζουμερό, ζυμωμένο με ντομάτα XL μπιφτέκι με χοντρόκοκκη υφή και άπαιχτη σταβλίσια μπριζόλα για τους δυνατούς του είδους.

Περισσότερες πληροφορίες

Τρίγωνο

Αθηνών 36, Καλύβια
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.