Travolta

Η μοντέρνα θαλασσινή ταβέρνα των Σπύρου και Βαγγέλη Λιάκου, που συγκεντρώνει στο Περιστέρι διαβασμένους θαλασσοφάγους απ’ όλη την Αττική, επανασυστήνεται πλήρως ανανεωμένη: η ανακαινισμένη σάλα του έχει πια αποκτήσει ταυτότητα σύγχρονου εστιατορίου ψαριού με κοσμοπολίτικη χάρη, η γευστική καρδιά του «Τραβόλτα» όμως εξακολουθεί να χτυπά στον ίδιο ρυθμό πρωτότυπης ψαροφαγίας που τον έκανε φαβορί του Λεκανοπεδίου. Τουτέστιν, συνταγές που πατούν στην παράδοση για να δώσουν ευρηματικές παραλλαγές της, βασισμένες πάντα στην εξαιρετική πρώτη ύλη, το δυνατό τηγάνι και την άψογη σχάρα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το best seller καλαμάρι κοντοσούβλι ή τα τηγανητά ψάρια με ολόκληρο το καρκάσι τους σε deep fry, για να μην πηγαίνει τίποτε χαμένο, αλλά και ο βαθιάς νοστιμιάς ροφός με μπάμιες. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€60 - €80

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Τραβόλτα: ανανεωμένο και πιο νόστιμο από ποτέ

Είναι δυνατόν να κάνεις τη διαφορά μένοντας προσηλωμένος στο οικείο; Γίνεται να είσαι δημιουργικός αλλά και παραδοσιακός; Όλα γίνονται στο ανανεωμένο Τραβόλτα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΟς ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟς
21/10/2024

5 γευστικές αποδράσεις στο Περιστέρι

Από casual all-day χώρους μέχρι εστιατόρια που προτείνουν ασιατικές γεύσεις, οι επιλογές είναι πολλές και ποικίλες.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: 4 από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας ιδανικά για παρέες!

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, υπάρχουν όμως μερικά που ενδείκνυνται για ραντεβού όχι μόνο με την γεύση, αλλά και με την παρέα.

Τα αθηναϊκά εστιατόρια που υμνούν την ελληνική κουζίνα

Τα γευστικά σημεία της πρωτεύουσας που υπηρετούν κομψά την παραδοσιακή και σύγχρονη έκφανση της εθνικής μας γαστρονομίας, όπως αυτά αναδείχθηκαν στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2023.

Τραβόλτα

Εις τον αφρό του Περιστερίου

"Τραβόλτα": Παρά θιν’αλός στο Περιστέρι

Ένα όνομα μια ιστορία είναι εδώ και μια δεκαετία το διάσημο εστιατόριο για ψάρι των αδερφών Λιάκου, με φανατικούς επισκέπτες από ολόκληρη την πόλη.

Τραβόλτα

Δέκα χρόνια στον αφρό