Σπονδή
Το κλασικό fine dining εστιατόριο, που έχει γράψει ιστορία στην αθηναϊκή εστίαση, απλώνει τη φίνα art de la table του στις ατμοσφαιρικές αίθουσες με τους πέτρινους τοίχους του νεοκλασικού της οδού Πύρρωνος , ενώ η κομψή κλειστή αυλή προσφέρεται για τα πιο ζεστά βράδια. Η σύγχρονη κουζίνα, που επιμελείται ο βραβευμένος σεφ Arnaud Bignon, πατάει σε γαλλική βάση και εστιάζει στην πρώτη ύλη της εποχής, που αναδεικνύεται με τεχνική και ευφάνταστους συνδυασμούς. Ποικιλία εξαιρετικών τυριών από το πλούσιο τρόλεϊ και πολύ καλή λίστα κρασιών. Χρυσός Σκούφος. [P]
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€120 - €145
Σχετικά άρθρα
The Heritage: H "Σπονδή" υποδέχεται τα 'παιδιά' της
5 εμβληματικοί σεφ και 4 καταξιωμένοι pastry chefs μαγειρεύουν ξανά στο Παγκράτι - Αρχή με Γκίκα Ξενάκη στις 13/11.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΤο Παγκράτι σε degu: 10 πιάτα που πρέπει να δοκιμάσεις
Από φινετσάτο street food και μερακλήδικες ταβέρνες, μέχρι ελληνόστροφη bistronomie και προχωρημένη haute cuisine, το Παγκράτι είναι μια από τις πιο νόστιμες γειτονιές της Αθήνας, κι αυτό εδώ το degu των εστιατορίων αναφοράς της, θα σας δώσουν ολοκληρωμένη τη γεύση του σε 10 στάσεις.
Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας
Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.
Άνοιξη με οινικές και γαστρονομικές προσκλήσεις στη 'Σπονδή'
Μερικές νόστιμες και προσεχείς αφορμές για μια βόλτα από το πολυβραβευμένο εστιατόριο.
Στα κελάρια της 'Σπονδής'
'Σπονδή' και οίνος, σε μία μοναδική εμπειρία μυστικών συναντήσεων, όπου σπάνιες ετικέτες εμβληματικών οινοποιείων συνδυάζονται με τέχνη και αρμονία από τον Arnaud Bignon.
Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023
Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.
4 hands dinner από Γιώργο Κατάρα και Arnaud Bignon στη 'Σπονδή'
Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία την Τρίτη 10 Οκτωβρίου.