Pelagos
Μια εξαιρετική εμπειρία fine dining στο πολυτελές «Four Seasons Astir Palace», με σεφ τον ιδιαίτερα ταλαντούχο Luca Piscazzi. Η κομψή γαστρονομία του διακρίνεται από κοσμοπολιτισμό και κινείται με άνεση σε γαλλικά, ιταλικά, διεθνή και ελληνικά νερά με επίκεντρο το ψάρι, αλλά ανοίγεται και προς το κρέας. Τρως σε μια πολύ κομψή σάλα το χειμώνα και το καλοκαίρι στη βεράντα με την υπέροχη θέα, σαν να είσαι σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο. Μενού € 125. Χρυσός Σκούφος. [P]
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€125 - €125
Πληροφορίες:
Κλειστά Κυρ., Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Στο 'Pelagos', το fine dining του σήμερα περνά από τις Κυκλάδες
Η φετινή καλοκαιρινή του περιοδεία, βρήκε τον πολυβραβευμένο σεφ Luca Piscazzi σε Σίφνο, Σαντορίνη και Νάξο. Τα όσα γνώρισε εκεί, αποτυπώνονται με ντελικάτο τρόπο επί του πιάτου.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΤο 'Pelagos' βάζει Σίφνο, Σαντορίνη και Νάξο στο πιάτο
To βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο του 'Four Seasons Astir Palace' σερβίρει την τρίτη ετήσια σειρά μενού Pelagos On Tour.
Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας
Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.
Το 'Pelagos' υποδέχεται το 'Lauda'
Συνάντηση γαστρονομικής κορυφής στο 'Four Seasons Astir Palace Hotel Athens'.
Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace'
Το βραβευμένο ξενοδοχείο παρουσιάζει ένα δυνατό μπουκέτο γευστικών εμπειριών τις επόμενες εβδομάδες.
Tην Τσικνοπέμπτη, ας γίνει του κουνελιού!
Σήμερα που το κρέας ξεφαντώνει, κάνω όνειρα τσικνισμένης νυκτός και φαντασιώνομαι την άνοδο του κουνελιού στην εξουσία. Γιατί δηλαδή να μην είναι η Τσικνοπέμπτη και λίγο sustainable;