Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace'

Το βραβευμένο ξενοδοχείο παρουσιάζει ένα δυνατό μπουκέτο γευστικών εμπειριών τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace'

Αριστοτεχνικές δημιουργίες με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin στο 'Pelagos', παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις στην 'Taverna37' και ένα από τα κορυφαία brunch της πόλης στο βραβευμένο με Top Notch 'Mercato': Με μια δελεαστική γκάμα εποχικών και συνεργατικών γευστικών εμπειριών, ο Μάρτιος υπόσχεται να είναι ένας ένδοξος γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace Hotel Athens' (νο.35 στα The World’s 50 Best Hotels). 

Το 'Pelagos' επιστρέφει δημιουργικά στο πλαίσιο του "Friends of Pelagos". Στις 26 και 27 Μαρτίου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την τέχνη του Γάλλου σεφ Emmanuel Renaut και του Chef de Cuisine Γιώργου Δόσπρα από το βραβευμένο εστιατόριο 'Lauda' του 'Andronis Boutique Hotel', στη Σαντορίνη. 

Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace' 5

Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace' 3

Έχοντας κερδίσει τρία αστέρια Michelin και ένα Meilleur Ouvrier de France (Βραβείο Καλύτερου Τεχνίτη Γαλλίας) ο Emmanuel Renault έρχεται στην Αθήνα για πρώτη φορά και ενώνει τις δυνάμεις του με τον εξαιρετικά ταλαντούχο Γιώργο Δόσπρα για να συνεργαστούν με τον Luca Piscazzi και την ομάδα του. Όλοι μαζί θα επιμεληθούν και θα δημιουργήσουν από κοινού ένα αποκλειστικό μενού (€170/άτομο), αναδεικνύοντας την υψηλή τέχνη της γαστρονομίας με έμπνευση από τη Μεσόγειο. 

Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace' 4

Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace' 1

Την Καθαρά Δευτέρα (18 Μαρτίου), οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα οικογενειακό μενού με ζωηρά ορεκτικά, ζουμερές σαλάτες, παραδοσιακά μαγειρεμένα θαλασσινά και σαρακοστιανά (€95/άτομο), ενώ η Δευτέρα 25η Μαρτίου είναι αφιερωμένη στο παραδοσιακό μπακαλιάρο σκορδαλιά σε δημιουργικές παραλλαγές. 

Προς τιμήν της Καθαράς Δευτέρας, την πρώτη μέρα της Σαρακοστής, το 'Mercato' θα προσφέρει ένα ξεχωριστό brunch μενού με θαλασσινά (€110/άτομο). 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Mercato

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Pelagos

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.