Παπαϊωάννου
Το πρώτο εστιατόριο του Γιώργου Παπαϊωάννου στο Μικρολίμανο, που κέρδισε τους Αθηναίους με την ικανότητά του να συλλέγει κορυφαία θαλασσινά καλούδια στις κουζίνες του, το εστιατόριο του εκπέμπει αρχοντιά και κομψότητα ήδη από τη μινιμαλιστική, ντυμένη σε λευκά λινά σάλα του, με μάρμαρο και εντυπωσιακές ασπρόμαυρες φωτογραφίες ∙ τα πρώτα τραπέζια που γεμίζουν είναι στο περίπτερο με θέα στη θάλασσα και τα σκάφη. Τη φινέτσα αυτήν αντανακλούν και τα πιάτα του, με ψησταριά και τηγάνι να ανεβάζουν την απόλαυση σε άλλο επίπεδο, αλλά και μαγειρευτά, όπως οι σούπες(ροφού ή μπαρμπουνιού), οι αχνιστές καραβιδοουρές, οι ροφομακαρονάδες και τα κριθαρότα θαλασσινών, να ακολουθούν κατά πόδας. Εξαιρετικά επιδόρπια όπως η τάρτα λεμόνι και το γαλακτομπούρεκο σουφλέ.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€70 - €100
Πληροφορίες:
Και μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Πού τρώμε στο Μικρολίμανο;
Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Μικρολίμανο περιλαμβάνει επιλογές από γνήσιες ιταλικές γεύσεις μέχρι εξαιρετικά θαλασσινά.
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAMΑφιέρωμα: Εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά, για όλη την Σαρακοστή
Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.
8 αγαπημένα γευστικά στέκια του Πειραιά για τις πρώτες μας μετροβόλτες
Το σαββατοκύριακο που πλησιάζει προσφέρει μια πρώτης τάξης αφορμή για να πάρουμε επιτέλους το μετρό για Πειραιά και μαζί μια γεύση από αγαπημένα στέκια τόσο στο μεγάλο λιμάνι όσο και στα πέριξ.
Παπαϊωάννου
Διαχρονικός πρεσβευτής της ποιοτικής ψαροφαγίας
Παπαϊωάννου
Διαχρονικός πρεσβευτής της ποιοτικής ψαροφαγίας
"Παπαϊωάννου Μικρολίμανο": ο παλιός είναι αλλιώς
Μίνιμαλ μαγειρική προσέγγιση και γιορτή της πρώτης ύλης στο πλήρως ανανεωμένο εστιατόριο του δραστήριου Γιώργου Παπαϊωάννου στο Μικρολίμανο.