Λινού Σουμπάσης & Σία

Μινιμαλιστικός, σχεδόν γυμνός χώρος με μωσαϊκό, ντιζαϊνάτα μεταλλικά τραπέζια και ανοιχτή κουζίνα στο ψηλότερο επίπεδο. Μινιμαλισμός και φυσικότητα και στα πιάτα του ταλαντούχου σεφ Λουκά Μάιλερ, με την πρωταγωνίστρια πρώτη ύλη μαγειρεμένη με ακρίβεια, απλή ή σε συνδυασμούς που εκπέμπουν ελληνικότητα με νεωτεριστική ματιά. Το μενού αλλάζει συχνά ακολουθώντας την αγορά και δίνει έμφαση στα ψάρια ημέρας και τα λαχανικά της εποχής, χωρίς να λείπουν τα κρεατικά. Η μικρή λίστα κρασιών προτείνει φυσικές και βιοδυναμικές οινοποιήσεις.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€50 - €65

Πληροφορίες:

Σάβ., Κυρ. & μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Μία updated και νόστιμη λίστα για Μοναστηράκι και Ψυρρή

Εστιατόρια, μπαρ και λοιπές απολαυστικές διευθύνσεις που θα σε πείσουν πως οι δύο γειτονιές οφείλουν να είναι μέσα στις πρώτες βόλτες της νέας σεζόν στην πόλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/09/2024

ΦΥΣΙΚΑ FYSIKA: Οι παράλληλες δράσεις του φεστιβάλ κρασιού

Wine pairings, παρουσιάσεις και δοκιμές σε αγαπημένα σποτ της πόλης, λίγο πριν το σημαντικό φεστιβάλ κρασιού στη Σοφοκλέους.

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

Τα εστιατόρια της Αθήνας που ξεχωρίζει το Condé Nast Traveler

Τα "tastiest local eateries" όπως τα προτείνει το δημοφιλές lifestyle ταξιδιωτικό περιοδικό.

Τα αθηναϊκά εστιατόρια που υμνούν την ελληνική κουζίνα

Τα γευστικά σημεία της πρωτεύουσας που υπηρετούν κομψά την παραδοσιακή και σύγχρονη έκφανση της εθνικής μας γαστρονομίας, όπως αυτά αναδείχθηκαν στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2023.

Γνωρίστε τα νέα αστέρια της γαστρονομίας στην Ελλάδα (vol. 1, Αθήνα)

Έχοντας ολοκληρώσει τις γευστικές δοκιμές της χρονιάς και γιορτάζοντας τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων εστιάζουμε σε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στιλ τους.

Λινού Σουμπάσης και Σία

Το πιο hype καινούργιο εστιατόριο στην Αθήνα είναι ιδιαίτερα ιδιοσυγκρασιακό σε ντεκόρ και κουζίνα, και τέρπει με πολύ σύγχρονες ελληνικές γεύσεις.