Krabo

Μεσογειακές γεύσεις, θαλασσινά και κρεατικά (rib eye T-Bone, Tomahawk), κοκτέιλ και στιλάτο beach life σε ένα εντυπωσιακό, boho chic εστιατόριο πάνω στην άμμο, δημιούργημα των αδερφών Αγιοστρατίτη του ξενοδοχείου «The Margi». Το μενού έχει σχεδιάσει ο βραβευμένος Παναγιώτης Γιακαλής.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€60 - €75

Πληροφορίες:

Από το πρωί έως 7 μ.μ.

Σχετικά άρθρα

Εστιατόρια και μπαρ της Αθήνας σχεδόν πάνω στο κύμα

Tο mood διακοπών στην πόλη, αν δεν το βρεις, το φτιάχνεις. Σε κάποιο από τα παρακάτω μέρη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
21/07/2023

Στέκια στο κύμα: Σερφάρισμα στα γευστικά hotspots της αθηναϊκής Ριβιέρας

Tα μέρη του αθηναϊκού παραλιακού μετώπου που υπόσχονται να κάνουν λίγο πιο ανέμελο το καλοκαίρι στην πόλη.

Τα καλύτερα spots της φετινής Παραλιακής

Η αθηναϊκή ριβιέρα απλώνει τα θέλγητρά της συνθέτοντας μια σαγηνευτική βεντάλια από προτάσεις, για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: το καταγάλανο της θάλασσας να θέτει τις βάσεις για να αποδράσουμε απ’ την πόλη όταν δεν μπορούμε να την εγκαταλείψουμε.

Krabo

Αεράτο, boho, με μοντέρνο, οικείο και φευγάτο φαγητό, το beach lounge restaurant με την υπογραφή του «Margi» έχει εξελιχθεί σε αξία της αθηναϊκής Ριβιέρας.

Ο φετινός γευστικός χάρτης της παραλιακής

Είναι αυτή η εποχή που οι βόλτες μας ζητούν γαλάζια θέα και αίσθηση διακοπών, γι’ αυτό κι εμείς σας φτιάξαμε έναν άκρως χορταστικό χάρτη του φετινού παραλιακού μετώπου της Αθήνας με επιλογές για κάθε διάθεση από τον Φλοίσβο μέχρι το Σούνιο.

Krabo

Κομψό, boho, μοντέρνο και νόστιμο, το καινούργιο beach lounge restaurant, που φέρει την υπογραφή του «Margi», ανανεώνει όμορφα την αθηναϊκή ριβιέρα.

Γευστικές εξελίξεις στην παραλιακή

Έχει αρχίσει ο πυρετός της ανανέωσης στην αθηναϊκή ριβιέρα, με καινούργια εστιατόρια και ανακαινίσεις γνωστών ονομάτων, και τη θάλασσα να γεμίζει το κάδρο.