Κίτσουλας
Cult μαγέρικο, πρωταθλητής στη σχέση ποιότητας-τιμής, με φανατικούς θαυμαστές (γίνεται λαϊκό προσκύνημα). Στον απλό, με στοιχειώδες ντεκόρ, χώρο μέσα, και το καλοκαίρι στα τραπέζια στο φαρδύ πεζοδρόμιο, ο κύριος Χρήστος επαναλαμβάνει ακούραστα τα καλούδια της ημέρας: γεμιστά κολοκυθάκια, πληθωρικό φρικασέ, κοκκινιστά κουκιά, μουσακάς...
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€10 - €15
Πληροφορίες:
12-6 μ.μ. Κλειστά Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Τελικά, που θα φάμε έναν καλό μουσακά στην Αθήνα;
Εκείνα τα μέρη της πόλης που σέβονται το (περίπου) εθνικό μας φαγητό, γητεύουν γευστικά κηπευτικά, καλμάρουν μπαχαρικά και στρώνουν χοντρόκοκκο κιμά, προτού δαμάσουν τα κύματα της μπεσαμέλ.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΠού τρως σοβαρά μαγειρευτά στην Αθήνα;
Παλιά και νέα μαγειρεία ('οινό' και μη) στην πόλη, που ανακατεύουν πάντοτε κάτι νόστιμο στις κατσαρόλες τους.
Έξι οινομαγειρεία με ιστορία
Σε μια πόλη που ανανεώνει τον γευστικό της χάρτη με μητροπολιτικούς ρυθμούς μερικά στέκια κρατούν αναλλοίωτο το χαρακτήρα τους και ανακατεύουν στις κατσαρόλες τους ατόφιες γευστικές μνήμες παλιάς Αθήνας.
10 στάσεις στο γιορτινό Χαλάνδρι
Ολοζώντανη αγορά, ατελείωτη γκάμα γευστικών προτάσεων, δίνουν στο Χαλάνδρι μεγάλη δυναμική. Ας κάνουμε λοιπόν μια γιορτινή γευστική περιήγηση σε μια από τις ζωντανότερες πιάτσες της πόλης.
Γευστική βόλτα στο Χαλάνδρι
Η ζωντανή αγορά μαζί με μια ατελείωτη γκάμα γευστικών προτάσεων, που καλύπτουν από υψηλή γαστρονομία μέχρι cafe-restaurants, δίνουν μεγάλη δυναμική σε αυτήν την αναπτυσσόμενη περιοχή. Ας ξεκινήσουμε τη γευστική περιήγηση σε μία από τις ζωντανότερες πιάτσες της πόλης.
Best μεσημεριανά στέκια για μαγειρευτά
Όταν μας κατακλύζει νοσταλγία για σπιτικό φαγητό ή όταν θέλουμε να στάξουμε λίγο συναίσθημα στο μεσημεριανό διάλειμμα στο γραφείο, είτε διαλέγουμε από τη βιτρίνα είτε παραγγέλνουμε και κάνουμε... home cooking party!