Γίδι
Ο κ. «Ψάριστον» Βασίλης Ακρίβος σε αυτό το μαγαζί σε στιλ χασαποταβέρνας πιάνει το κρέας… απ’ τα κέρατα. Έχει νοσταλγική σάλα, μια αυλή με μουριές, ανοιχτή κουζίνα με τις ψησταριές σε πρώτο πλάνο, χιούμορ, αμεσότητα και ανάλαφρη διάθεση. Οι πρωταγωνιστές; Αρνίσιες συκωταριές, κοντοσούβλι πρόβειο και χοιρινό, μπριζόλες κ.ά.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€30 - €40
Πληροφορίες:
Σάβ. & μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Τσικνοπέμπτη out of the box στο "Γίδι"
Στη διονυσιακή γιορτή του κρέατος αυτή η αντισυμβατική χασαποταβέρνα κεντάει απρόσμενες dirty λιχουδιές.
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟςΓίδι
Κρεατοφαγία ολκής
Ο πατσάς μπαινει στα σαλόνια χάρη στην παγκόσμια ημέρα του
Σιγά σιγά δημιουργείται ένα άτυπο Greek Tripe Tribe, που οδηγεί την μπιστρονομία και το fine dining σε νέα νερά εξοικείωσης... με τον πατσά. Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα του πολλοί σεφ τού πλέκουν το εγκώμιο.
Γιορτάστε την Παγκόσμια Ημέρα Πατσά!
Οι μερακλήδες χαίρονται και οι γκουρμέ γιορτάζουν την πεμπτουσία του πατσά και το διασκεδάζουν. Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος, φανατικός του είδους, του πλέκει το εγκώμιο, ενώ ταυτόχρονα σεφ απ’ όλη την Ελλάδα τον τιμούν δεόντως!
Κουαρτέτο για κρεατοφάγους
Τέσσερις προτάσεις διαφορετικού ύφους για όσους αγαπούν το κρέας, από το κέντρο μέχρι τα προάστια της πόλης.