Feedέλ Asador
Το νότιο «αδερφάκι» του «Feedέλ» είναι διακοσμημένο με πέτρα, μέταλλο και κάποια κουβανέζικα στοιχεία. Ο επικεφαλής σεφ Χρήστος Γλωσσίδης προτείνει σύγχρονες ιδέες με βάση την ελληνική κουζίνα. Το μπαρ σιγοντάρει με κοκτέιλ κι εστιάζει στο pairing με το φαγητό.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€30 - €50
Πληροφορίες:
Σάβ., Κυρ. & μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Η νέα φάση των "Feedελ"
Στην μετά Κουτσόπουλο εποχή, ο Χρήστος Γλωσσίδης οδηγεί την εξέλιξη των γεύσεων. Δοκιμάζουμε νέα πιάτα στο "Feedελ -Asador" της Γλυφάδας.
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς"Feedέλ Urban Gastronomy" | "Feedέλ Asador"
Twist στην ελληνική γεύση.
"Feedέλ Urban Gastronomy" | "Feedέλ Asador": Ελληνική δημιουργική γαστρονομία
Η ανοιχτή φλόγα γλείφει τα τσουκάλια του γλυφαδιώτικου "Feedέλ Asador" από το 2017, όταν και εμφανίστηκε στα νότια το αδερφάκι του δημιουργική γαστρονομία 150 δημοφιλούς "Feedέλ Urban Gastronomy".
Η καλοκαιρινή εκδοχή της Γλυφάδας είναι πάντοτε ελκυστική
Η μπαρ σκηνή των νοτίων προαστίων κερδίζει συνεχώς νέους θαυμαστές, και όχι άδικα.
Feedέλ Asador
Το δεύτερο «Feedέλ», αυτό της Γλυφάδας, έχει πολλές ωραίες ιδέες και μια αύρα χειροποίητου, αλλά η πρωτότυπη κουζίνα, κατώτερη της πρώτης περιόδου, βρίσκεται μεν κοντά στο επόμενο βαθμολογικό σκαλοπάτι, ωστόσο χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή για να πετύχει το στόχο της.
6 καινούργια εστιατορικά projects της πόλης
Ρίχνουν στο τραπέζι από dumplings και κρέατα ψημένα σε tandoor μέχρι ιταλική pasta κι ένα πεϊνιρλί με γλυκάδια. Διαβάστε τα πρώτα νέα.