Dopios
Ένα σύγχρονης αντίληψης μεζεδοπωλείο με μητροπολιτική αύρα που στρώνει τα τραπέζια του δίπλα στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων. Τις γεύσεις δημιουργεί ο Χριστόφορος Πέσκιας, εκσυγχρονίζοντας κλασικά εδέσματα μέσα από την ώσμωση με άλλες κουλτούρες.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€25 - €35
Πληροφορίες:
Και μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Πού θα φας τον μπακαλιάρο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα
Μπακαλιάροι για κάθε γούστο, για να τιμήσεις το επίσημο πιάτο της εθνικής γιορτής.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΤα φώτα και πάλι στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων
Πού θα φας και πού θα πιεις στην ολοζώντανη και υπερκινητική πιάτσα του κέντρου.
Για φαγητό στις μεγάλες σινε-πιάτσες του κέντρου της πόλης
Σταχυολογούμε αγαπημένα στέκια για φαγητό, τσιμπολόγημα και κουσκουσάκι είτε πριν είτε μόλις ανάψουν τα φώτα στις σκοτεινές αίθουσες του αθηναϊκού κέντρου.
Dopios
Το αθέατα σοφιστικέ μιας λαϊκής γαστρονομίας σε σύγχρονη απόδοση
Με την επανεκκίνηση της, η γαστρονομία γυρίζει σελίδα
Βιωσιμότητα, φάρμες εστιατορίων, ανοιχτή μοιρασιά πληροφοριών ανάμεσα σε σεφ, κατάργηση πολλών εισαγόμενων και στροφή στην ελληνική παραγωγή: ιδού οι πρώτες κινήσεις της αλλαγής.
Νέα πιάτσα στην πόλη: Η gastro αναγέννηση της Πραξιτέλους
Δυνατά ονόματα και δοκιμασμένα brands της αθηναϊκής καλοφαγίας έπιασαν πόστο στα χαμηλά της οδού Πραξιτέλους, δίνοντας νέο twist σε έναν δρόμο που είναι έτοιμος για την αναγέννησή του.