Δίπορτο
Μπαίνεις, ή μάλλον κατεβαίνεις, και είναι σαν να ταξίδεψες με χρονομηχανή στην παλιά Αθήνα. Φασολάδες, γιουβέτσια, σαρδέλες, ρετσίνες και κόσμος που πάει κι έρχεται ασταμάτητα, και πιάνει πόστο δίπλα στα φθαρμένα βαρέλια, σε ένα κρασοπουλειό-cult τριπάκι. Στα τραπέζια θα δεις κόσμο που δουλεύει στη Βαρβάκειο, τουρίστες, μικρούς και μεγάλους.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€10 - €15
Πληροφορίες:
Από το πρωί μέχρι τις 7 μ.μ. Κλειστά Κυρ.
Σχετικά άρθρα
Ιστορικές ταβέρνες και μαγειρεία της Αθήνας
Γευστικά τοπόσημα παραδοσιακής νοστιμιάς σε μια πρωτεύουσα που αλλάζει διαρκώς.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΠού τρως σοβαρά μαγειρευτά στην Αθήνα;
Παλιά και νέα μαγειρεία ('οινό' και μη) στην πόλη, που ανακατεύουν πάντοτε κάτι νόστιμο στις κατσαρόλες τους.
Έξι οινομαγειρεία με ιστορία
Σε μια πόλη που ανανεώνει τον γευστικό της χάρτη με μητροπολιτικούς ρυθμούς μερικά στέκια κρατούν αναλλοίωτο το χαρακτήρα τους και ανακατεύουν στις κατσαρόλες τους ατόφιες γευστικές μνήμες παλιάς Αθήνας.
Η Αθήνα νηστεύει! 53 στέκια για κλασικές και εναλλακτικές σαρακοστιανές γεύσεις
Σημάδι των καιρών, αλλά έπειτα από πολλά πολλά χρόνια που το εαρινό σαρανταήμερο νηστείας ήταν μόνο για τους πιστούς, σήμερα όλο και περισσότεροι παραδινόμαστε στη γοητεία του διαφορετικού της Μεγάλης Σαρακοστής και επιλέγουμε στέκια με ωραία νηστίσιμα για την έξοδό μας.
Η Αθήνα νηστεύει! 43 στέκια για κλασικές και εναλλακτικές σαρακοστιανές γεύσεις
Σημάδι των καιρών, αλλά έπειτα από πολλά πολλά χρόνια που το εαρινό σαρανταήμερο νηστείας ήταν μόνο για τους πιστούς, σήμερα όλο και περισσότεροι παραδινόμαστε στη γοητεία του διαφορετικού της Μεγάλης Σαρακοστής και επιλέγουμε στέκια με ωραία νηστίσιμα για την έξοδό μας.