Βραστό (το)
Η ζωή της ταβέρνας μετράει ήδη πάνω από μισό αιώνα, από το 1959 που άνοιξε στη Ρεματιά Χαλανδρίου, μέσα στο πράσινο και στα πλατάνια. Πλήρως ανακαινισμένη πλέον, σερβίρει ελληνική κουζίνα με αρκετά μαγειρευτά και κρεατικά στα κάρβουνα. Σπεσιαλιτέ, το διάσημο βραστό αλλά και οι πίτες με φύλλο στο χέρι. Δροσερή αυλή, ψηλά δέντρα, και ρετρό διακόσμηση.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€20 - €25
Πληροφορίες:
Κυρ., Δευτ. 12 μεσημ.-6 μ.μ. Τρ.-Σάβ. 12 μεσημ. -12 βράδυ.
Σχετικά άρθρα
Γεύση υπό σκιάν: 20 ταβέρνες με αυλή στην Αθήνα
Ιστορικές και νεότερες, κλασικές και μοντέρνες, όλες εκείνες οι προτάσεις που υπηρετούν το δίπολο δροσιά-νοστιμιά.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΤελικά, που θα φάμε έναν καλό μουσακά στην Αθήνα;
Εκείνα τα μέρη της πόλης που σέβονται το (περίπου) εθνικό μας φαγητό, γητεύουν γευστικά κηπευτικά, καλμάρουν μπαχαρικά και στρώνουν χοντρόκοκκο κιμά, προτού δαμάσουν τα κύματα της μπεσαμέλ.
Πού τρως σοβαρά μαγειρευτά στην Αθήνα;
Παλιά και νέα μαγειρεία ('οινό' και μη) στην πόλη, που ανακατεύουν πάντοτε κάτι νόστιμο στις κατσαρόλες τους.
"Το Βραστό"
Πληθωρική γεύση παράδοσης
Τα comfort στέκια της καρδιάς μας
Όσο κι αν το ρίξαμε έξω τις γιορτές (ή και όχι), αυτές τις μέρες επιστρέφουμε με όρεξη σε μέρη δοκιμασμένα που μας ζεσταίνουν την καρδιά και το στομάχι.
Παράδοση νοστιμιάς κατ' οίκον απευθείας από τους ειδικούς
Αυτές οι ημέρες που #menoumespiti προσφέρουν σίγουρα αφορμή για να ακονίσουμε τις μαγειρικές μας ικανοτήτες, έρχονται όμως κι εκείνες οι στιγμές που είτε δεν θέλουμε να μπούμε στην κουζίνα είτε επιθυμούμε να απολαύσουμε κάτι πιο σπέσιαλ από τα χέρια των ειδικών.