GB Roof Garden
Κλασική πολυτέλεια, αριστοκρατική ατμόσφαιρα και μια ονειρική θέα της Ακρόπολης στο roof garden του εμβληματικού ξενοδοχείου της Πλατείας Συντάγματος. Ανάλογο του χώρου μενού, με φίνα πιάτα μοντέρνας κουζίνας και χρήση εκλεκτών υλικών, από τα οποία δεν λείπουν εμβληματικά ελληνικά προϊόντα, από τον ταλαντούχο chef de cuisine Νίκο Λιόκα. Εκτενής και πολύ ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών, με τον διακεκριμένο sommelier Βαγγέλη Ψωφίδη να προτείνει εύστοχες και ιδιαίτερες αρμονίες. Χρυσός Σκούφος.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€75 - €110
Πληροφορίες:
Και μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Ποια είναι τα #demure εστιατόρια της Αθήνας; Μια προσωπική λίστα
Το "demure lifestyle"είναι η τελευταία μεγάλη αντάρα στα social media, ωστόσο πού μπορεί κάποιος να έχει μια "demure" γαστρονομική εμπειρία στην Αθήνα;
ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΟς ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟςGB Roof Garden
Στην επέτειο των 150 ετών του εμβληματικού ξενοδοχείου, το εστιατόριο στην ταράτσα της Μεγάλης Βρετανίας συστήνεται ξανά στην Αθήνα, ριζικά ανακαινισμένο και πιο φρέσκο, φωτεινό και μοντέρνο από ποτέ, με την κουζίνα να αντανακλά τη λάμψη του χώρου σε αστεράτα πιάτα γεμάτα φινέτσα.
Ξέρουμε πού θα απολαύσεις την Πανσέληνο του Ελαφιού
Εστιατόρια και μπαρ σε ταράτσες της Αθήνας για το υπέροχο φεγγάρι του Ιουλίου.
Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής
Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα
Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.
Ο Άγιος Βαλεντίνος φοράει Χρυσό Σκούφο
Στους ρυθμούς της γιορτής των ερωτευμένων συντονίζονται τα χρυσοσκουφάτα ρεστοράν της πόλης με σπέσιαλ γαστρονομικά μενού για δύο.
Νέα εποχικά μενού στα "GB Roof Garden" και "Tudor Hall"
Τα κορυφαία εστιατορικά concepts σε "Μεγάλη Βρεταννία" και "King George" κρατούν ψηλά τον πήχη της γαστρονομίας και μάλιστα υπό το πρίσμα της βιωσιμότητας.