Ζήκο-Ζήκο, είσαι εδώ; Το πολύχρωμο, δημοφιλές «Δράμι» καλλιεργεί δημιουργικά το νεο-παραδοσιακό στιλ, τόσο στην Αγία Βαρβάρα, όπου και ξεκίνησε, όσο...
Το αθηναϊκό ουζερί που μετρά μισό αιώνα λειτουργίας σερβίρει μερακλίδικους αφτιασίδωτους μεζέδες με οικεία νοστιμιά σε ένα μενού όπου ψάρια και...
Ο Κώστας Δήμας μετέτρεψε το 1982 το πατρικό του σπίτι με τους στάβλους στη Δάφνη σε ταβέρνα, η οποία με τα χρόνια απέκτησε φανατικούς οπαδούς....
Απλή, προσεγμένη ταβέρνα με πέτρα και ξύλο στη σάλα, που βγάζει τραπέζια σε μια πλακόστρωτη αυλή, η οποία βλέπει στη θάλασσα. Κατάλογος στη λογική τού...
Μαστόρικη σχάρα, διαλεχτά υλικά από μικρούς παραγωγούς, value for money χαλαρό πόστο που αγαπά το καλό κρέας, δίνοντας στο μαγαζί της παρέας νόστιμη...
Διάσημα παϊδάκια (και αρνί και κοτόπουλο), μπιφτέκια, μπριζόλες και άλλα must της κρεατοφαγίας αλλά ελληνικά.
Παραδοσιακή ταβέρνα από το 1967. Ψητά της ώρας, ορεκτικά και σούπερ παϊδάκια.
Βέρο κρητικάκι, εξαιρετικά δημοφιλές. Ταπετσαρία αλά χωριό στη σάλα, πολλές παραδοσιακές συνταγές, από ωραία τραγανά καλτσούνια σε μπουμπουριστούς...
Βολιώτικο τσιπουράδικο αλά αθηναϊκά από την ομάδα πίσω από τα δημοφιλή εστιατόρια «Τα Ρωμανάκια» και «Figo Pasta-bar». Θαλασσινή κουζίνα, bonus μία...
Όνομα και πράγμα: ένα περιποιημένο μεζεδοπωλείο και παντοπωλείο με στεριανά και μερικά θαλασσινά πιάτα καθώς και ποικιλίες τυριών και αλλαντικών από...
Ένας χημικός κι ένας μαθηματικός συνθέτουν τις γνώσεις τους όχι μόνο για το όνομα, αλλά και για την κρεατοφαγική εμπειρία αυτού του spot, που φέρνει...
Το όνομά του το έχει πάρει από ένα ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη, μέρος του οποίου είναι γραμμένο στον τοίχο, απέναντι από ένα «κολάζ» με παλιά πορτόφυλλα...
Σπεσιαλιτέ με το μεράκι του ψαρά. Ξεχωριστές γεύσεις στα πρώτα.
Το μουσικό μεζεδοπωλείο-μικρό αδερφάκι του συνονόματού του στο Περιστέρι, συνδυάζει γεύσεις θαλασσινών και κρεατικών με μοναδική θέα στη θάλασσα. Το...
«Ό,τι βγάλει ο ψαράς, θα το βρείτε στην ψαριέρα μας» είναι η βασική φιλοσοφία στο δημοφιλές μεζεδοπωλείο, που από το 1998 σερβίρει ελληνικές γεύσεις....
Πολύ απλός χώρος κλασικής ταβέρνας στην πλατεία του χωριού, με δροσερή αυλή έξω, ζωγραφιές από το αναγνωστικό «Τα καλά παιδιά» στη σάλα με τα μωσαϊκά,...
Από τις πλέον κλασικές χασαποταβέρνες της περιοχής. Αρνί και γουρουνόπουλο, κοκορέτσι κι εξοχικό, γαρδουμπάκια στη γάστρα και λαϊκό προσκύνημα τις...
Στεγασμένο σε ένα πανέμορφο αναπαλαιωμένο νεοκλασικό, προικίζεται με σκεπαστή αυλή που, κλεισμένη με γυαλί, τη χαίρεσαι ακόμη και το χειμώνα. Ψαράκια,...
Το νούμερο ΙΙ έχει το ίδιο ύφος με την πρώτη ξακουστή ταβέρνα που έφτιαξε ο Παναγιώτης Καλομηνίδης στον Άγιο Μερκούριο, βρίσκεται από το 2009 στη...
Πασπαλισμένο με δεκάδες multiethnic memoribilia και καλαίσθητες εικαστικές παρεμβάσεις, το εσωτερικό του αναδίνει αύρα cosy σαλονιού κάποιου...
Δημοφιλέστατο νεο-καφενείο που με άφθονη φαντασία και μοντέρνες τεχνικές φέρνει στο προσκήνιο μια κουζίνα γνώριμα παραδοσιακή και αφοπλιστικά...
Κλασική ταβέρνα με σπιτικές γεύσεις για όλα τα γούστα. Θα βρείτε κυρίως κρέας, χωρίς όμως να λείπει το ψάρι. Το μεσημέρι και μαγειρευτά.
Αποκλειστικά grill με καλό κρέας και ψήστη ικανό να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του πελάτη.
Γαστροκαφενείο στον Βύρωνα, με ανατολίτικες γευστικές κατευθύνσεις και το μεζέ στο επίκεντρο, υπό την επιμέλεια του Ηλία Σκουλά.
Με θητεία σε ονομαστά εστιατόρια του εξωτερικού και δη της Ιβηρικής, ο Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος δημιούργησε μια ξεχωριστή γαστρο-ταβέρνα και μπαρ που...