Από τα πλέον ιστορικά ουζερί της πόλης, με πραγματικά μεγάλη ποικιλία σε μεζέδες. Ξεκίνησε το 1932 στην οδό Σανταρόζα, συνέχισε στη Θεμιστοκλέους,...
Συνονόματο «αδερφάκι» ενός από τα ιστορικά ουζο-μεζεδοπωλεία της πόλης (στην οδό Θεμιστοκλεους), το «Aθηναϊκόν» της Μητροπόλεως έχει παρόμοια κουζίνα...
Ένα σύγχρονης αντίληψης μεζεδοπωλείο με μητροπολιτική αύρα που στρώνει τα τραπέζια του δίπλα στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων. Τις γεύσεις δημιουργεί...
Ο παππούς του διατηρούσε πριν από αρκετά χρόνια ένα παραδοσιακό τσιπουράδικο στον Βόλο. Ο Ζήσης Παπαζήσης αποφάσισε να φτιάξει τη δική του σύγχρονη...
Feelgood γαστροκαφενείο στη στοά Καΐρη, με μοντέρνο ποπ περιβάλλον και χαλαρή ατμόσφαιρα. Φροντισμένη ελληνόστροφη κουζίνα με πινελιές από Βαλκάνια...
Παραδοσιακή ταβέρνα με μαγειρευτά και ψητά της ώρας. Ζωντανή μουσική κάθε Παρ., Σάβ., Κυρ.
Οι λάτρεις των ψαρικών πιθανότατα γνωρίζουν ήδη από καιρό τη «Λαγουδέρα», που σερβίρει σε δύο off radar τοποθεσίες –επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο...
Τα κλασικά μεζεδάκια της ώρας, αλλά και κάποια μαγειρευτά που σερβίρει καθημερινά στα μαρμάρινα τραπεζάκια του, συνοδεύονται από αυθεντικά λαϊκά του...
Ο Όμιλος Καστελόριζο, μετά τη Γλυφάδα, αποφάσισε να φέρει και στο κέντρο της πόλης του στεριανούς και θαλασσινούς μεζέδες του «Mezze», δημιουργώντας...
Πολύ φιλικό νεο-καφενείο με πρώτες ύλες και συνταγές από την Κρήτη.
Ένα new age ουζερί με χαλαρή ατμόσφαιρα και φιλικές τιμές. Το μενού υπογράφει ο σπεσιαλίστας του ψαριού Γιώργος Παπαϊωάννου, βάζοντας στο παιχνίδι μια...
Το μεζεδοπωλείο του Ομίλου Καστελόριζο άνοιξε νέο πόστο και στο κέντρο, με το γνώριμο concept και την ίδια συνταγή της επιτυχίας που το καθιστά ως το...
Όμορφο, προσεγμένο αστικό καφενείο, με νοσταλγική αύρα και τραπεζάκια έξω, στη σκιά της Μητρόπολης. Επιλεγμένες ετικέτες κρασιού και αποσταγμάτων,...
Καλοφτιαγμένοι μεζέδες από φρέσκα καλούδια της θάλασσας, και όχι μόνο, που μεταφράζονται σε πιάτα με γνώριμες γεύσεις της παρέας σε χαλαρό περιβάλλον...
Η θελκτική νεο-μπακαλική αισθητική, ο χαλαρός χαρακτήρας κι η πληθωρική γευστική αντίληψη το έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλές.
Πολιτικό-δικηγορικό-καλλιτεχνικό στέκι, με ψαρόσουπα-βάλσαμο, προσεκτικό τηγάνι, ελκυστικό ψάρι και προτεινόμενες θαλασσινές μακαρονάδες.