Ένα σύγχρονο, φιλικό, cool μαγαζί, στο πνεύμα του κινήματος του Slow Food. Πιάτα που ταξιδεύουν από την ελληνική παράδοση μέχρι τις σύγχρονες τάσεις,...
Είναι ένα μαγαζί που ξεκίνησε ως μεζεδοπωλείο, συνέχισε με εστιατορική ρότα και μπορεί να υπερηφανεύεται ότι κατάφερε, γευστικά και στιλιστικά, να...
Το μικρό αθηναϊκό αδερφάκι του βόρειου σουξέ που ακούει στο όνομα «Σέμπρικο» άνοιξε στον Κεραμεικό και επενδύει στην ίδια κιμπάρικη γευστικά...
Δημιουργική οικειότητα χαρακτηρίζει την κουζίνα του εδώ και χρόνια σεφ του εστιατορίου Αλέξανδρου Φουρούλη, με τη Μάνη να κάνει αισθητή την παρουσία...
Ο χώρος του παλιού «Άνετον» στο Μαρούσι στεγάζει το ζεστό εστιατόριο που δημιούργησαν ο σεφ Νίκος Σιγέρης και ο Νίκος Μάρκου. Η ατμόσφαιρα παραπέμπει...
Ένα μοντέρνο ελληνικό μπιστρό με διακόσμηση που ποντάρει στα φυσικά υλικά και τα ξεκούραστα χρώματα. Οι γεύσεις προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού...
Ξύλο, μέταλλο και ήπια industrial στοιχεία σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο με σύγχρονο χαρακτήρα. Φωτεινό και ευχάριστο το περιβάλλον στη σάλα που...