Η επιστροφή του ανανεωμένου εστιατορίου "GB Roof Garden"

Το εντυπωσιακό εστιατόριο στον 8ο όροφο του ιστορικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία ανακαινίστηκε διατηρώντας τη μεγαλοπρέπεια και διαχρονική του αίγλη.

GB ROOF GARDEN RENOVATED

Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο εστιατόριο του εμβληματικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, στην καρδιά της πρωτεύουσας, φρεσκάρισε το σχεδιασμό και το γευστικό του προφίλ και πρόσφατα άνοιξε ξανά τις πόρτες του πλήρως ανακαινισμένο έτοιμο να υποδεχτεί ξανά τους καλεσμένους του.

GB ROOF GARDEN RENOVATED

GB ROOF GARDEN RENOVATED

Η διαμόρφωση της σάλας και η ολική ανακαίνιση του εστιατορίου ανατέθηκε στον κορυφαίο βρετανικό οίκο Goddard Littlefair, που, με βαθύ σεβασμό στην ιστορία και την αρχιτεκτονική του κτηρίου, σε μόλις 4 μήνες, έδωσε νέα πνοή στο χώρο. Στη γοητευτική αίθουσα τον πρώτο λόγο έχουν πλέον φυσικά υλικά όπως λευκό μάρμαρο και ξύλο που δένουν αρμονικά με ουδέτερα χρώματα τονισμένα με  διακριτικές πινελιές ροζ, πράσινου και χρυσού σε μια εκφραστική αντανάκλαση της ιστορικής εικονογραφίας της πόλης. Ωστόσο, από τη φρέσκια σύνθεση δεν λείπουν οι μοντέρνες λεπτομέρειες και τα ζωηρά στοιχεία εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση, όπως η ενδυμασία των Ευζώνων. Η κομψή αισθητική του χώρου συμπληρώνεται από τον μελετημένο ατμοσφαιρικό φωτισμό και φυσικά τον μαγευτικό καμβά της Ακρόπολης και την απαράμιλλη θέα των αξιοθέατων της πόλης.  

GB ROOF GARDEN RENOVATED

GB ROOF GARDEN RENOVATED

Στην αίθουα υποδοχής και την περίφημη βεράντα του εστιατορίου έχουν φιλοξενηθεί επιφανείς προσωπικότητες του εγχώριου και διεθνούς τερέν που τίμησαν το στέρεο γευστικό αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας του γαστρονομικού επικεφαλής του ξενοδοχείου, Αστέριου Κουστούδη με τους ταλαντούχους Chef De Cuisine Νίκο Λιόκα και Pastry Chef Αλέξανδρο Κούφα. Η "fine comfort” προσέγγιση του μενού συνδέει τη γαστρονομία με την ουσία της κορυφαίας ελληνικής φιλοξενίας, προσφέροντας πιάτα υψηλού και ταυτόχρονα οικείου γαστρονομικού προφίλ, με φρέσκα υλικά εποχής από Έλληνες παραγωγούς, σε έναν συνδυασμό των σύγχρονων τάσεων με την πλούσια μαγειρική μας κληρονομιά. 

GB ROOF GARDEN RENOVATED

Το σύνολο ανανέωσης ολοκληρώνει το νέο εντυπωσιακό "GB Roof Garden Bar" που δεσπόζει στο χώρο, όπου οι επισκέπτες  μπορούν να συνδυάσουν καλοφτιαγμένα κοκτέιλ το προσεγμένο bar food μενού ενώ το εξωτικό open-air "Bar8" είναι ιδανικό για καλοκαιρινές αποδράσεις στην καρδιά της πόλης με premium ποτά, fusion bar Bites, pop - jazz μουσική με φόντο τον αττικό ουρανό και το μαγικό ηλιοβασίλεμα. 

GB ROOF GARDEN RENOVATED

Δείτε το μενού: GB Roof Garden Menu

Εστιατόριο & Μπαρ "GB Roof Garden" 
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Βασιλέως Γεωργίου 1Α, Αθήνα, 105 64, Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 33 30 766

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: 4 εστιατόρια για κορυφαίο sushi σε ειδικές τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για επίσκεψη σε 4 από τα καλύτερα εστιατόρια για sushi στη χώρα, με ειδικά μενού που κάνουν τις τιμές… sashimi.

26/09/2024

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Τα 15 καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της χώρας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την κουζίνα της χώρας, πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις Χρυσού Σκούφου με άρωμα ελληνικό.

Ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο στην Αθήνα: "Fellows" και Cine Πολεμικό σε μια απολαυστική συνάντηση γεύσεων και σινεμά

Το "Fellows" και ο θερινός Cine Πολεμικό προσφέρουν την τέλεια συνδυαστική πρόταση για ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο στην πόλη.

5 γευστικές αποδράσεις στο Περιστέρι

Από casual all-day χώρους μέχρι εστιατόρια που προτείνουν ασιατικές γεύσεις, οι επιλογές είναι πολλές και ποικίλες.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην περιφέρεια

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – τόσο που… σ’ αυτά τα κορυφαία εστιατόρια ψαριού της περιφέρειας, δε θα μείνει ούτε λέπι!

5 εστιατόρια στο Χαλάνδρι που αξίζει να δοκιμάσεις

Από ιταλικές και μεξικάνικες γεύσεις μέχρι cozy brunch spots, το Χαλάνδρι προσφέρει γαστρονομικές εμπειρίες που θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Τα καλύτερα εστιατόρια για κρέας της Ελλάδας σε μοναδικές τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές, απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας. Και για να περάσουμε κατευθείαν στο ψητό, ελάτε να σημειώσουμε μαζί τα καλύτερα εστιατόρια για κρέας της χώρας.