Santana Naxos: Το πιο παλιό beach bar του νησιού συγκλονίζει με τη θέα, αλλά και τις γεύσεις του

Το Santana ξεφεύγει από τις κλασικές συνταγές και σε ταξιδεύει γευστικά με πιο σύγχρονες και δημιουργικές προτάσεις.

Santana Naxos

Η Νάξος, ένα μαγευτικό νησί των Κυκλάδων, φημίζεται για την πλούσια ιστορία της, τα αρχαία μνημεία, τις απέραντες αμμουδιές, αλλά και το καταπληκτικό της φαγητό. Αν βρίσκεσαι στη Νάξο λοιπόν, υπάρχει ένα μέρος που πρέπει να επισκεφτείς φέτος το καλοκαίρι και αυτό είναι το Santana beach club & restaurant στην Αγία Άννα. Γνωστό ως το πρώτο beach club της Νάξου, με ιστορία που ξεκινά πριν από 15 χρόνια, έχει καταφέρει να αγαπηθεί και να αποτελεί μέχρι σήμερα αγαπημένο σημείο συνάντησης, τόσο το πρωί για μπάνιο, αλλά και ως τέλειο spot για dinner στο ηλιοβασίλεμα. 

Santana Naxos
Το μοναδικό Santana beach club & restaurant συνδυάζει την ελληνική φιλοξενία με έναν άψογο γαστρονομικό προορισμό, προσφέροντας μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις ποτέ. Βρες το εδώ

Το Santana beach club & restaurant είναι φτιαγμένο από πρώην "ταβερνιάριδες", έτσι ξέρεις ότι το φαγητό θα είναι μερακλίδικο, γεμάτο αγάπη και φροντίδα. Μην περιμένεις βέβαια κάτι από τα συνηθισμένα! Οι συνταγές ξεφεύγουν από τις κλασικές και σε ταξιδεύουν γευστικά με πιο σύγχρονες και δημιουργικές προτάσεις. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να απολαύσεις ένα υπέροχο δείπνο με θέα θάλασσα υπό το φως του φεγγαριού και τον μελωδικό ήχο των κυμάτων; 

Santana Naxos
Ανακάλυψε το Santana Naxos εδώ.

Santana - Εκεί όπου ο ήλιος συναντά τη θάλασσα 

Με το μότο "where the sun meets the sea", το Santana beach club & restaurant μαγεύει με την εκπληκτική του θέα, όπου ο ήλιος κυριολεκτικά βουτάει στη θάλασσα κατά το ηλιοβασίλεμα. Την ίδια στιγμή, από το πρωί μέχρι το βράδυ, μπορείς να απολαύσεις ξέγνοιαστες βουτιές στην παραλία, να χαλαρώσεις στις ξαπλώστρες και να απολαύσεις το φαγητό σου με θέα τα κρυστάλλινα νερά. Αποτελεί το hotspot, όπου οι φίλοι συναντιούνται για να περάσουν καλά, τα ζευγάρια απολαμβάνουν ρομαντικές στιγμές και οι επισκέπτες από όλο τον κόσμο ανακαλύπτουν την αληθινή ελληνική φιλοξενία. 

Santana Naxos
Βρες το Santana εδώ.

Santana Menu

Η κουζίνα του Santana beach club & restaurant αποτελεί μια μοναδική μίξη ελληνικής κουζίνας με ασιατικές νότες, προσφέροντας πιάτα που ικανοποιούν κάθε γούστο. Τα κορυφαία πιάτα περιλαμβάνουν ναξιώτικες πατάτες με αυγά, κριθαρότο αστακού, μακαρονάδα με θαλασσινά με ιδιαίτερο ζυμαρικό ροδέλα, beef tataki από φιλέτο ντόπιο παλαιωμένο με ασιατική μορφή καθώς και μοναδικό καρπάτσιο. Η αγάπη για τα τοπικά προϊόντα φαίνεται σε κάθε πιάτο, με φρέσκα ψάρια που μοσχοβολάνε θάλασσα και ελληνικά κρέατα που έχουν μαγειρευτεί στην εντέλεια. Άφησε και λίγο χώρο για γλυκό, γιατί τα επιδόρπια είναι εξίσου λαχταριστά! Προφιτερόλ με valrhona σοκολάτα και snickers με καραμελωμένα φιστίκια  θα κάνουν το γεύμα σας να απογειωθεί. 

Santana Naxos
Οι ναξιώτες ιδιοκτήτες, με βαθιά γνώση της ναξιώτικης γαστρονομίας και την κυκλαδίτικη φιλοξενία έχουν δημιουργήσει έναν χώρο που συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο, προσφέροντας πάντα φρέσκα υλικά από τοπικούς παραγωγούς. Ανακάλυψε το Santana εδώ

Do it like Santana 

Το Santana beach club & restaurant είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα. Κάθε απόγευμα, ο ήλιος δύει ακριβώς μπροστά σου, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα που συνοδεύεται από lounge μουσική. Τις Κυριακές, το Santana γίνεται το επίκεντρο της διασκέδασης με το θρυλικό "Our Sundays", ένα πάρτυ γεμάτο ελληνική μουσική και τραγούδια που ξεσηκώνουν τους πάντες. Φαντάσου να χορεύεις στην άμμο, με τη θάλασσα να αντανακλά τα φώτα και τον ρυθμό της μουσικής να σε παρασύρει.

Santana Naxos
Οι Κυριακές στο Santana δεν είναι απλώς ένα πάρτι, αλλά μια εμπειρία που θα θυμάσαι για πάντα. Ανακάλυψέ το εδώ

Και αν ακόμα δεν έχεις πειστεί, να ξέρεις ότι τα iconic πάρτι του Santana beach club & restaurant είναι φημισμένα σε όλο το νησί. Τα full moon parties που διοργανώνονται κάθε φορά την ημέρα που έχει πανσέληνο δημιουργούν νύχτες γεμάτη ενέργεια, χορό και διασκέδαση κάτω από τα αστέρια. 

Santana Naxos
Το Santana beach club & restaurant είναι ο προορισμός όπου η μέρα και η νύχτα ενώνονται σε μια ατελείωτη γιορτή. Ανακάλυψε το εδώ

Αν ψάχνεις το τέλειο μέρος για να δειπνήσεις κυριολεκτικά πάνω στο κύμα με θέα τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, το Santana beach club & restaurant είναι ο προορισμός σου! Αργά το απόγευμα το μέρος μεταμορφώνεται σε έναν ρομαντικό προορισμό, με το sunset και φως του φεγγαριού να αντανακλάται στη θάλασσα και τον ήχο των κυμάτων να δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για ένα αξέχαστο δείπνο. Η λίστα κρασιών είναι εκλεκτή, και τα κοκτέιλ μοναδικά, κάνοντας το Santana beach club & restaurant το κορυφαίο σημείο για να απολαύσεις το δείπνο σου με φίλους ή το άλλο σου μισό. 

Ανακάλυψε το Santana beach club & restaurant εδώ!

More info: 
Τηλέφωνο: +302285042841
Πώς να πας: https://tr.ee/yPBPGESeIi
Site: https://santanabeach.gr/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια