S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Chora"

Νησιώτικο σκηνικό, προσεγμένη αισθητική και μεσογειακή γαστρονομία με σύγχρονο αέρα συνθέτουν τον καμβά του νέου all day bar-restaurant στη μαρίνα της Παροικίας στην Πάρο.

CHORA PAROS

Αν αναζητάτε μια από τις πιο σωστές μεταφράσεις του απόλυτου θερινού προορισμού για να απολαύσετε τη ραστώνη της εποχής όπως πρέπει, το "Chora” είναι μια απάντηση-εγγύηση στο νησί της Πάρου. Το νέο all day bar-restaurant, με την αρχιτεκτονική που συνδυάζει αρμονικά την κυκλαδίτικη γοητεία με τη σύγχρονη κομψότητα, διαθέτει μοντέρνα αισθητική και άνετο περιβάλλον ιδανικό για χαλάρωση κάθε ώρα της ημέρας. 

CHORA PAROS

CHORA PAROS

Από τις ομαλές καμπύλες του τοπικού μαρμάρου μέχρι την ακανόνιστη υφή των σπηλαιωδών πετρωμάτων, παραδοσιακά στοιχεία ενώνονται για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που αντικατοπτρίζει το πνεύμα της νησιωτικής ζωής. Τα λευκά, πέτρινα τοιχώματα αντανακλούν το φως του ήλιου ενώ τα μαρμάρινα πατώματα προσθέτουν μια νότα αυθεντικότητας και παράδοσης. Ο εξωτερικός χώρος είναι διακοσμημένος με έπιπλα από φυσικά υλικά, όπως ξύλο και ρατάν, που προσδίδουν μια αίσθηση οικειότητας. 

CHORA PAROS

CHORA

Το μενού υπογράφει ο ταλαντούχος σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης, με εξαιρετικές επιλογές σε πρωινό και brunch, πλούσια healthy bowls, μέχρι μοναδικές προτάσεις με βάση τα φρέσκα βιολογικά αυγά Πάρου. Το μεσημεριανό προσφέρει μια μοντέρνα ερμηνεία μεσογειακής κουζίνας, εστιάζοντας σε φρέσκα υλικά.

CHORA PAROS

CHORA

Με τη δύση του ήλιου, το σκηνικό αλλάζει και το εξωτερικό μπαρ αποτελεί το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε signature cocktails με μεσογειακό αέρα και ένα δυναμικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας από DJ sets που εξασφαλίζoυν μια ανεβαστική εμπειρία εξόδου, ολοκληρώνοντας τις θερινές βραδιές σας. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια