Limonaia Urbana: Ένα γαστρονομικό ταξίδι στην καρδιά της Αθήνας με την υπογραφή της Barilla

httbarilla-limonaia-urbana

Αυτό το καλοκαίρι η πόλη μας θα μεταμορφωθεί σ’ένα όνειρο καλοκαιρινής νύχτας -και ημέρας- για όλους τους λάτρεις της γαστρονομίας, της δημιουργίας και, φυσικά, των ζυμαρικών! Ο λόγος για τη Limonaia Urbana, το μεγάλο γαστρονομικό event που διοργανώνει η Barilla στα πλαίσια του λανσαρίσματος της νέας της σάλτσας, Pesto Basilico e Limone, που υπόσχεται να χαρίσει μοναδική φρεσκάδα σε κάθε σου πιάτο! 

Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ.

Pesto Barilla Limonaia Urbana

Μετά το Μιλάνο, τη Ρώμη και το Παρίσι, η Limonaia Urbana έρχεται και στην Ελλάδα. Για τρεις μέρες, στις 28-30 Ιουνίου, από τη 01:00 μ.μ. έως τις 10:30 μ.μ., ο μοναδικός χώρος του Olympias Rooftop Bar, στην οδό Αθηνάς 57 στην Αθήνα θα μεταμορφωθεί σε ένα δροσερό λεμονόκηπο, προσφέροντας μια πρόγευση της… dolce vita, με θέα την Ακρόπολη. Υπεύθυνος για τη δημιουργική κατεύθυνση του event της Limonaia Urbana είναι ο παγκοσμίου φήμης event designer Vincenzo Dascanio, ο οποίος εστιάζει στην τέχνη του floral design, δημιουργώντας μοναδικές συνθέσεις που αναβαθμίζουν κάθε εκδήλωση με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Μην χάσετε το μεγάλο γαστρονομικό event της Barilla. Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ.

Pesto Barilla Limonaia Urbana

Φυσικά, από ένα event της Barilla, δε θα μπορούσε να λείπει το απολαυστικό φαγητό! Στη Limonaia Urbana, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία που περιλαμβάνει γευστικά finger food, κυρίως πιάτα ζυμαρικών και λαχταριστά γλυκά, εμπνευσμένα από τη νέα Pesto Basilico e Limone της Barilla! Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα Signature Cocktail με βασικά συστατικά τον βασιλικό και το λεμόνι, με ή χωρίς αλκοόλ.

Pesto Barilla Limonaia Urbana

Η απόλαυση, όμως, δεν τελειώνει εκεί, ειδικά για εκείνους που αγαπούν τη μαγειρική! Στα γαστρονομικά masterclasses της Limonaia Urbana, καλεσμένοι όπως ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, η Δωροθέα Μερκούρη και η Μάγκυ Ταμπακάκη, θα δείξουν στους επισκέπτες πώς να δημιουργήσουν απολαυστικά πιάτα, χρησιμοποιώντας τη νέα Pesto Basilico e Limone!

Barilla Limonaia Urbana

Κι όμως, η δημιουργία συνεχίζεται! Στο τριήμερο event θα πραγματοποιηθούν δημιουργικά masterclasses χειροτεχνίας με τοπικούς δημιουργούς, όπως τα Choe candles, η Μπλε Ζέβρα, το Secret Garden, εμπνευσμένα από το ιταλικό καλοκαίρι! Σε αυτά, οι επισκέπτες θα έχουν την επιλογή να δημιουργήσουν μοναδικά κεριά με αιθέρια έλαια βασιλικού και λεμονιού και να διακοσμήσουν τη δική τους κεραμική γλάστρα με χρώματα και να φυτέψουν μέσα σ’ αυτή έναν φρέσκο βασιλικό! Να σημειωθεί ότι τα έσοδα της Limonaia Urbana θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και θα στηρίξουν το έργο της οργάνωσης "Μπορούμε", που στοχεύει στη μείωση της σπατάλης τροφίμων και την αύξηση της επισιτιστικής στήριξης στην Ελλάδα.

Για να ζήσετε την γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει η Barilla κλείστε το εισιτήριό σας εδώ.

Barilla Limonaia Urbana

Pesto Barilla Limonaia Urbana

Πρόγραμμα των δημιουργικών και γαστρονομικών Μasterclasses:

Γαστρονομικό Masterclass με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου στις 28/6 (17:00-22:30)
Γαστρονομικό Masterclass με τη Δωροθέα Μερκούρη στις 29/6 (17:00-22:30)
Γαστρονομικό Masterclass με τη Μάγκυ Ταμπακάκη στις 30/6 (19:00-22:30)
Δημιουργικό Masterclass Χειροτεχνίας με την Μπλέ Ζέβρα και τους Secret Garden στις 28/6 (13:00-14:30), 29/6 & 30/6 (15:00-16:30)
Δημιουργικό Masterclass Χειροτεχνίας με τα Choe Candles 28/6 (15:00-16:30) & 29/6 (13:00-14:30) & 30/6 (17:00-18:30)

Pesto Barilla Limonaia Urbana

Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ
Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια