Wowchi "Manga" edition: Η συλλεκτική συσκευασία των viral ιαπωνικών mochi με παγωτό έχει τη δική της μικρή γκέισα

Wowchi

Πριν από μερικές μέρες επισκεφθήκαμε το 18ο Comicdom CON Athens, το διεθνές φεστιβάλ comics, το οποίο φέτος είχε ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Ιαπωνία, τη χώρα των manga και των anime. Κατά τη διάρκεια της βόλτας μας και ανάμεσα στις εκθέσεις, τις προβολές animation, τους διαγωνισμούς, τα βραβεία, τις ομιλίες και ό,τι άλλο είχε ετοιμάσει για φέτος η διοργάνωση, πέσαμε πάνω στο stand των Wowchi, των viral ιαπωνικών mochi με παγωτό που παράγονται στην Ελλάδα -και ήταν η πιο ευχάριστη και δροσερή έκπληξη της ημέρας μας.

Wowchi
Τα Wowchi με παγωτό μάνγκο. Βρες τα με τη συλλεκτική συσκευασία online εδώ, καθώς και σε όλα τα καταστήματα WokShop

Η είδηση εδώ ήταν ότι τα Wowchi "ντύθηκαν" με τον δικό τους manga χαρακτήρα, την Wowchi Mochico, τη μικρή γκέισα που λατρεύει τα mochi και το παγωτό και όταν αυτά ενώθηκαν, τρελάθηκε από τη χαρά της, φώναξε "WOW-chi" και "εισέβαλλε" στη συσκευασία τους. Πρόκειται για μια limited edition συσκευασία, αφιερωμένη στα ιαπωνικά κόμικ, στην οποία η μικρή γκέισα παίρνει διάφορες πόζες ενθουσιασμού, όπως αυτός είθισται να απεικονίζεται στα κλασικά ιαπωνικά κόμικς: κρύβεται πίσω από τη βεντάλια της, κοιτάζει πίσω από τον καθρέπτη της και παίζει με την ομπρέλα της.

Wowchi
H Wowchi Mochico, η μικρή γκέισα που λατρέψαμε γιατί μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για τα wowchi mochi ice cream. Η συλλεκτική συσκευασία αλλά και όλες τις νέες γεύσεις του καλοκαιριού μπορείς να βρεις σε όλα τα καταστήματα WokShop και σε αλυσίδες Super Market.

Η Wowchi Mochico, η μικρή γκέισα γεννήθηκε στο μυαλό της Βασιλικής Σαντοριναίου (μιας τελειόφοιτου φοιτήτριας του προπτυχιακού Προγράμματος BA (Hons) Sketch - Comics - Cartoon του Κολεγίου ΑΚΤΟ) και μετουσιώθηκε στη συσκευασία από την AG Design Agency.

Αυτό που έχει κάνει τα Wowchi τόσο γνωστά, τόσο στον κόσμο που αγαπά την ιαπωνική κουλτούρα, όσο και σε όσους απλώς αγαπούν τα γλυκά, είναι ο συνδυασμός της παραδοσιακής μαστιχωτής ζύμης με το έξτρα γευστικό παγωτό που "κλείνει" μέσα της. Και τώρα υπάρχει ένας ακόμα λόγος για να τρέξουμε να τα πάρουμε, να κρατήσουμε στην manga συλλογή μας το χαρτονένιο κουτί των Wowchi.

Wowchi
Η γκέισα των Wowchi μπήκε και σε συλλεκτικές κονκάρδες, τσάντες, βεντάλιες και πολλά άλλα, τα οποία μπορείς να βρεις στα καταστήματα WokShop.

Τη γλυκιά γκέισα θα τη συναντήσετε επίσης σε μια σειρά από cool merchandise: συλλεκτικά pins, πρωτότυπα fans για τις ζεστές ημέρες, stickers και tote bags, που δημιουργήθηκαν για να προσθέσουν μια μοναδική manga πινελιά στην καθημερινότητά σας. Αναζητήστε τη limited edition tote bags και τα πολύχρωμα pins αποκλειστικά στα καταστήματα WokShop Asian Food Market, με τα αυθεντικά προϊόντα και σνακ από τις πιο διάσημες Ασιατικές χώρες. Και με κάθε αγορά wowchi θα αποκτήσετε την πιο wow βεντάλια του καλοκαιριού και πολύχρωμα stickers.  

Wowchi

Στο Comicdom η ομάδα των Wowchi ρώτησε διάφορους επισκέπτες πώς θα ονόμαζαν εκείνοι τη γκέισα Wowchi Mochico και οι απαντήσεις τους ήταν απολαυστικές:

More Info

Τα Wowchi μάνγκο με την γκέισα μπορούμε να βρούμε σε αλυσίδες Super Market και την ολοκληρωμένη σειρά στα: 

Online: www.wokshop.gr 

Φυσικά καταστήματα:
Wok Shop Σύνταγμα
WokShop Κηφισιά
Wok Shop Γλυφάδα
Wok Shop Αμπελοκήπων
Wok Shop Θεσσαλονίκη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια