The White Knight: O νέος αφρώδης οίνος της Boutari είναι εδώ

Ο Λευκός Ιππότης, η καινούρια ετικέτα της Boutari, σε βάζει στον αφρό των ημερών.

Λευκός Ιππότης: O νέος αφρώδης οίνος της Boutari είναι εδώ

Ένα νέο κρασί έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη ποικιλία οίνων της Οινοποιίας Boutari και αυτό είναι ο Λευκός Ιππότης. Αρκεί και μόνο το όνομά του για να τραβήξει την προσοχή ωστόσο αυτό συμβαίνει και με την άψογη εφαρμογή της οινοποιητικής τέχνης σε αυτό τον ολοκαίνουριο αφρώδη οίνο, ο οποίος φαντάζει -και είναι- ιδανικός συνοδοιπόρος για τον αφρό των ημερών και όλες εκείνες τις στιγμές που αξίζουν λίγη παραπάνω λάμψη.

Ο Λευκός Ιππότης συστήνεται στο κοινό λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και ξεχωρίζει αμέσως για την αέρινη ζωηράδα των φυσαλίδων του, που πλαισιώνονται από μία φρουτώδη αρωματική επίγευση.

Λευκός Ιππότης: O νέος αφρώδης οίνος της Boutari 1

Δημιουργημένο από προσεκτικά διαλεγμένα σταφύλια, σε ιδιόκτητο ξηρικό αμπελώνα στην περιοχή της Μαντινείας που καλλιεργείται σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας, το The White Knight έρχεται να μπλεντάρει τις ιδιαίτερες στιγμές διασκέδασης και γιορτής με εκείνες της αυθεντικής απόλαυσης. Η τελευταία γίνεται κάτι παραπάνω από ευκρινής όταν σερβίρεται (και) ως απεριτίφ.

Λευκός Ιππότης: O νέος αφρώδης οίνος της Boutari 2

Και καθώς όπου υπάρχει κρασί, είθισται να υπάρχει και φαγητό, ο Λευκός Ιππότης συνοδεύει έξοχα τα εξαιρετικά οστρακοειδή, το αυγοτάραχο και τα ψητά ψάρια όπως επίσης ρύζι ή ζυμαρικά με μυρωδικά αλλά και εξωτικές συνταγές. 


Info

www.boutari.gr
FB: Boutari 
IG: @boutariwines

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώει παϊδάκια η Αθήνα

Μία επίκαιρη λίστα που ανανεώνεται και ξεκοκαλίζεται κάθε φορά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/10/2024

Last call για τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς πλησιάζει στο φινάλε του, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Ιδού ορισμένες ιδέες για να προγραμματίσετε τις εξόδους σας όσο ακόμα προλαβαίνετε.

Παραδοσιακές γεύσεις, vegan κοπές και βραβευμένα εστιατόρια σε 5 στάσεις στα Εξάρχεια

Από cozy γειτονικά ταβερνάκια μέχρι μοντέρνα vegan στέκια, ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στα Εξάρχεια έχει ενδιαφέρουσες επιλογές.

13 χρόνια "Botrini's" με εορταστικό μενού και Riesling

Το γαστρονομικό ινστιτούτο του Έκτορα Μποτρίνι σβήνει 13 κεράκια στην τούρτα της ζωής του και το γιορτάζει αναλόγως.

Γιάννη Μπάμπαλη, τι θα τρώμε στο "WooWoo";

Μία μίνι κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, λίγο πριν το αθηναϊκό του ντεμπούτο στο Κολωνάκι και το πάντοτε ιντριγκαδόρικο spot.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Αποκαλόκαιρο γεμάτο νοστιμιά στην Πάρο και την Αντίπαρο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Εξαιρετική αφορμή για να ανακαλύψουμε τα καλύτερα εστιατόρια της Πάρου.

Joan Roca: Μια συζήτηση με τον σεφ-ποιητή της Καταλονίας

Μετά από πολλές επισκέψεις στο "El Celler de Can Roca", καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο το 2013 και 2015, συναντήσαμε τον επικεφαλής του Joan Roca, στα Culinary Journeys του "Daios Cove Resort" στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και κάναμε μια συζήτηση εκ βαθέων.