S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Eubous"

Το κομψό στέκι στη Χαλκίδα ξεχωρίζει για την νόστιμη γευστική του προσέγγιση, την ατμόσφαιρα και το προσεγμένο κρεατοφαγικό του σενάριο.

eubous

Στο κεντρικότερο σημείο της Χαλκίδας με θέα την παλιά γέφυρα, το "Eubous" είναι μια από τις πιο αξιόλογες προτάσεις για γεύμα, μεσημεριανό ή βραδινό αλλά και για κοινωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις. 

eubous

Στον προσεγμένο και μοντέρνα διακοσμημένο ατμοσφαιρικό χώρο, με φόντο το τζάκι και μουσικό χαλί που δένει με τους ήχους της θάλασσας που τραβά το βλέμμα θα απολαύσετε κουζίνα με κρεατοφαγική κυρίως προσέγγιση παρέα με τις προτάσεις της κάβας αλλά και της μπάρας που ταιριάζουν πολύ με τα πιάτα του μενού. 

eubous

Picanha, Flat iron, διάφραγμα, Rib eye και θηριώδεις tomahawk φιγουράρουν σε πρώτο πλάνο με νόστιμα συνοδευτικά όπως πατάτες baby confit με dressing μουστάρδας. Στον κατάλογο όμως μπορεί να πετύχετε επίσης ζουμερά και μπαχαράτα κεμπάπ γιαουρτλού με πίκλα τζίντζερ, αριάνι και ψητά ντοματίνια, που αξίζει να δοκιμάσετε αλλά και ριζότι ή πιάτα ζυμαρικών όπως η κατσικομακαρονάδα με paccheri, κατσικάκι κοκκινιστό, μυζήθρα, μαντζουράνα και μαρμελάδα κρεμμύδι και το λιγκουίνι tartufata με ποικιλία μανιταριών, εστραγκόν, λεμόνι και πάστα τρούφας, ενδεικτικές προτάσεις για απαιτητικούς ουρανίσκους. 

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 1, Χαλκίδα, 2221 037877, FB: Eubous, IG: eubous_

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/05/2024

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.