S. Pellegrino: Μάς υποδέχεται στο "Barile resto vino bar"

Ο κομψός all day χώρος στην κεντρική πλατεία της Αράχωβας συνδυάζει μια πλούσια γευστική εμπειρία με ενδιαφέρουσες προτάσεις για κρασί και κοκτέιλ.

Barile

Σε μια περιοχή -ιδανικό χειμερινό προορισμό για σύντομες αποδράσεις κοντά στην Αθήνα, το ζεστό ολοήμερο στέκι στην κεντρική πλατεία της Αράχωβας είναι σημείο αναφοράς της περιοχής από νωρίς το πρωί για ένα χορταστικό brunch που συνοδεύει τον καφέ ή ένα ζεστό ρόφημα. Στο πέρασμα της μέρας όμως θα πιάσετε θέση στην όμορφη ατμοσφαιρική του σάλα ή -καιρού επιτρέποντος- σε κάποιο από τα τραπεζάκια στην πλατεία για να απολαύσετε γουλιά-γουλιά μερικές από τις τουλάχιστον 50 ετικέτες κρασιών ελληνικού και διεθνή αμπελώνα ή κάποια από τα καλοφτιαγμένα δημιουργικά cocktails από την έμπειρη ομάδα της μπάρας. 

Barile

Στο μενού που επιμελείται ο σεφ Minas Mansour θα βρείτε ποικιλία επιλογών βασισμένη τόσο στην ιταλική όσο και στην μεσογειακή κουζίνα σε ευφάνταστους συνδυασμούς με highlights το πολύ νόστιμο orzo rosso και την καπνιστή χοιρινή μπριζόλα. Για να γλυκαθείτε θα δοκιμάσετε τη σπιτική πορτοκαλόπιτα με φύλλο που είναι ό,τι πρέπει με ένα ζεστό ρόφημα το πρωί ή το απόγευμα μετά από το σκι ενώ το χειμερινό σκηνικό ταιριάζει απόλυτα και με ένα ζεστό cocktail. 

ΕΟ Λιβαδειάς Άμφισσας 12, Αράχοβα, 2267 031007. FB: Barile Resto Vino Bar , IG: barilearachova

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα από τα κορυφαία κρεατάδικα της χώρας σερβίρει για ένα βράδυ στο Κουκάκι

Carnivore à La Carte μενού στο Gallina, με τον Παύλο Κυριάκη να υποδέχεται στην κουζίνα του τον σεφ-πατρόν του Βεργιώτικου, Νίκο Μαλλιάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
04/03/2025

Mουσακάς καραβίδας και σοφρίτο για Όσκαρ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιάτα της διάσημης κερκυραίας μαγείρισσας Τούλας Βεργέτη-Κατσαρού απόλαυσαν όσοι γέμισαν τις αίθουσες του Ark της Γλυφάδας σ΄ ένα ξεχωριστό τραπέζι γεμάτο άρωμα και γεύσεις από το νησί των Φαιάκων.

Στα Ιλίσια υπάρχει πια μία από τις top αθηναϊκές ταβέρνες

Ειλικρινείς προθέσεις, ωραία αύρα, μεράκι και μαεστρικά ψησίματα σε μια από τις πιο under the radar παραδοσιακές προτάσεις της πόλης.

Σαρακοστή: Λευκά & ροζέ κρασιά, ούζο ή τσίπουρο - Νίκο Μπίλλη με τι θα τα συνοδεύσουμε;

Για την Καθαρά Δευτέρα αλλά και για όλη την Σαρακοστή, οι ετικέτες σε κρασί, ούζο και αποστάγματα που μπορείς να απολαύσεις αλλά και οι συνταγές και τα τοπικά προιόντα που σου "κάνουν" σαρακοστιανό σινιάλο από τον Chef Νίκο Μπίλλη.

Αυτό το μεξικάνικο εστιατόριο παραμένει επίκαιρα νόστιμο και σέξι

Πνεύμα αλεγρίας, σοβαρά ποτά και ακόμη πιο σοβαρό φαγητό κάνουν τη διαφορά στο Ψυχικό.

Τα πιο φρέσκα ιταλικά εστιατόρια της Αθήνας

Αφίξεις, αλλαγές και νόστιμες ζυμώσεις περιλαμβάνει η nuova identità των γεύσεων της Μπότας στην πόλη.

14 τοπ φούρνοι για τη λαγάνα της Καθαρά Δευτέρας

Ξέρουμε από πού θα προμηθευτείς το πιο απαραίτητο έδεσμα της ημέρας.