"Norte Wine Bar Restaurant": Από τους αμπελώνες του κόσμου στη γεύση της Μεσογείου

Mε παριζιάνικη αισθητική και cozy ατμόσφαιρα, το wine bar είναι σημείο συνάντησης στην Κηφισιά.

Norte Wine Bar

Σε έναν από τους πιο δημοφιλείς δρόμους της Κηφισιάς, το "Norte Wine Bar Restaurant" αφηγείται καθημερινά τη δική του γαστρονομική ιστορία. Καθημερινά από το πρωινό μέχρι το δείπνο, εδώ θα συναντήσετε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, σε μια υπέροχα φιλόξενη αυλή, εμπνευσμένη από γαλλικό bistro. Mε παριζιάνικη αισθητική και cozy ατμόσφαιρα που ταιριάζουν σε κάθε ώρα της ημέρας, το "Norte" είναι ιδανικό για την πιο γαστρονομική συνάντηση, μετά τη δουλειά αλλά όχι μόνο: αυτή όπου το καλό κρασί συναντά καλοφτιαγμένα πιάτα παραδοσιακής βάσης αλλά σύγχρονης αντίληψης.  

Norte Wine Bar

Εδώ το κρασί παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η κάβα του μετράει πάνω από 250 φιάλες από κάθε σημείο του χάρτη, μέσα από τον οποίο θα εξερευνήσετε αμπελουργικές ζώνες και ξεχωριστές ποικιλίες που θα ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο: από τις ιδιαίτερες σαμπάνιες και τα sparkling wines μέχρι τα λευκά, ροζέ και ερυθρά κρασιά ελληνικού και διεθνή αμπελώνα αλλά και φυσικά με βιοδυναμικές προτάσεις και επιδόρπιους οίνους. Ωστόσο μέσω του μηχανισμού Coravin, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί από οποιοδήποτε μπουκάλι, οποιαδήποτε στιγμή. Αν πάλι, έχετε διάθεση για κάτι παραπάνω, τα signature cocktails του "Norte Wine Bar Restaurant" αποτελούν τάση και πρόταση.

Norte Wine Bar

Φεύγοντας από το κελάρι και την κάβα ποτού εισέρχεσαι στο μαγικό κόσμο της κουζίνας. Ο chef Θανάσης Ζαφειρόπουλος επιμελείται το μενού προσφέροντάς μία πραγματική γαστρονομική εμπειρία. Eμπνευόμενος από την contemporary rustic cuisine που ανταποκρίνεται στην πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Μεσογείου, σερβίρει γνώριμες γεύσεις από υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα. Εκτός από τα σταθερά ορεκτικά και κυρίως της λίστας, ένα διαφορετικό πιάτα αλλά και γλυκό ημέρας επιφυλάσσουν εκπλήξεις. 

Norte Wine Bar

Norte Wine Bar

Στα οπωδήποτε για να διαπιστώσετε και οι ίδιοι τις διαφορετικές γευστικές απολήξεις του μενού, το ριζότο με άγρια μανιτάρια, stracciatella, μαύρη τρούφα και λεμόνι, το ταρτάρ τσιπούρας με πορτοκάλι, κρίταμο, αυγοτάραχο και lime αλλά και τα μοσχαρίσια μάγουλα γάλακτος μέσα σε σάλτσα λεμονιού με μυρωδικά, πουρέ γλυκοπατάτας και καρότα γλασσέ.

Την εμπειρία ολοκληρώνουν ιδιαίτερες βραδιές με ζωντανή μουσική, ενώ μείνετε συντονισμένοι για ετοιμάζονται ακόμα περισσότερα γαστρονομικά και μη event.

"Norte Wine Bar Restaurant", Κυριαζή 9, Κηφισιά, 210 8017534, norte.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Norte Wine Bar Restaurant

Κυριαζή 9, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.