Σε μία γοητευτική αυλή στην καρδιά της Αθήνας, ο σεφ Τάσος Δέμπης (Nolan, ΦΙΤΑ) επιμελείται τις προτάσεις ενός ολόφρεσκου concept που δημιούργησε η ομάδα του "Pairidaeza", με έμπνευση τη μπιστρονομία και τη zero-waste λογική. Στην κουζίνα καθημερινά ο head chef Γιάννης Πλατανιανάκης ("Albergo Gelsomino", "Alali", "Thama") υλοποιεί άψογα συνταγές με εποχικά υλικά, διανθισμένες με διεθνείς πινελιές και σαφείς comfort κατευθύνσεις.
Τα υπέροχα signature cocktails που υπογράφει ο Μιχαήλ-Άγγελος Ζεϊμπέκης με την ομάδα του είναι εδώ σημείο αναφοράς. Τα ποτά μπορεί να φαίνονται λιτά ωστόσο έχουν γευστικό βάθος και αρκετή δουλειά. Αυτό που μετρά εξάλλου δεν είναι τα τερτίπια εντυπωσιασμού αλλά η ουσία και φαίνεται.
Όσο για το τι ακριβώς τρώμε εδώ; Από λάχανο σχάρας και τεμπούρα λαχανικών μέχρι θαλασσινές γεύσεις (σε ταρτάρ, fish n' chips κ.ά.) και κρεάτινες προτάσεις (μοσχαρίσιο φιλέτο, χεράκι από αρνί, κοτόπουλο).
Πλατεία Καρύτση 8, Αθήνα, 21 0322 7477, FB: 34 Athens, IG: 34athens