Ολοκαίνουρια cocktails και brunch με την εξωτική υπογραφή του "Ιguazu"

Το all-day στέκι της πλατείας Βραζιλίας προσφέρει γευστικές απολαύσεις από το πρωί έως το βράδυ.

iguazu

Καθώς τα εξωτικά beats σε αγκαλιάζουν ήδη προσεγγίζοντας την "ζούγκλα" των Ιλισίων, το καταπράσινο σκηνικό ξεδιπλώνεται προτού καν φτάσεις στην πόρτα του ‘’Iguazu Athens’’. Το all-day στέκι της πλατείας Βραζιλίας μας σύστησε το λατινοαμερικανικό ταμπεραμέντο του όχι μόνο από την larger than life ατμόσφαιρά του αλλά και μέσα από γεύσεις που συνδυάζουν fusion κοσμοπολιτισμό και μητροπολίτικη ευρηματικότητα. Στο τιμόνι της κουζίνας ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Παρίκος δουλεύει με μαεστρία αναπάντεχες γευστικές "κόντρες" με διαφορετικές υφές και αρώματα, πατώντας στις βασικές προσταγές μιας multiethnic κουζίνας. Brazilian sushi, σπάνιες κοπές, ταρτάρ, tacos όλα μπλεντάρουν σε ανατρεπτικές γεύσεις που καρφώνονται στο μυαλό.

iguazu

Στο ‘’Iguazu Athens’’ το δυνατό brunch αποτελεί κεφάλαιο από μόνο του με το κουαρτέτο αυγών -αβγά Benedictina, ομελέτα με τσορίθο, αυγά ποσέ με αβοκάντο και ομελέτα με κοτόπουλο- να σηματοδοτούν την comfort εμπειρία. Στα παραπάνω σουξέ έρχονται να προστεθεί ένας ολοκαίνουριος γευστικός brunch καμβάς με πιάτα όπως το Ιguazu Breakfast Combo για δύο άτομα με τηγανητά αυγά σε χωριάτικο ψωμί, αβοκάντο, τσορίθο, γλυκοπατάτες και μανιτάρια.

igazu

Tην ίδια στιγμή κάτω από τα τροπικά δέντρα και το άγρυπνο βλέμμα του ινσταγκραμικού γορίλα που επιβλέπει την σάλα μπορείς να απολαύσεις από το πρωί ποιοτικό καφέ καθώς και τα ψαγμένα cocktails από τη νέα καλοκαιρινή λίστα. Το εξωτικό spot των Ιλισίων κάνει γκελ και όσο νυχτώνει μ’ ένα διάχυτο party mood να απλώνεται και στην al fresco σάλα του, υπό τους ήχους των Dj που μετακομίζουν έξω όταν τα φώτα χαμηλώσουν για τα καλά. 

Περισσότερες πληροφορίες

Iguazu Athens

Λαοδικείας 16 & Νυμφαίου 1, Ιλίσια
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.