"Ancho": Mex-perience στην καρδιά της πόλης

Πρωτοποριακό, αυθόρμητο και προσιτό, το γνωστό μεξικάνικο street food spot μετρά ένα ακόμα πόστο, αυτή τη φορά στην πλατεία Αγ. Ειρήνης.

Ancho

Το "Ancho", το all day meeting point για την παρέα που αγαπά το μεξικάνικο street food, από το καλοκαίρι έχει αριβάρει και στο κέντρο της πόλης, στην πολυσύχναστη πλατεία Αγίας Ειρήνης, μετά από μια πετυχημένη πορεία 10 ετών στα πιο γνωστά προάστια της Αθήνας (Χαλάνδρι, Κηφισιά, Γλυφάδα). 

Ancho

Σε ένα διώροφο κτίριο με τη γνώριμη minimal αισθητική του, και το φωτεινό eco friendly εσωτερικό του, το "Ancho" ξεχωρίζει τόσο για τις ήδη γνώριμες στους θαμώνες του προτάσεις όσο με την ποιότητα και την ιδιαίτερη φιλοσοφία του. Πρωτοποριακό, αυθόρμητο και προσιτό, λανσάρει την "Do it Yourself" λογική, όπου ο επισκέπτης  δημιουργεί τη δική του γευστική mexican εμπειρία επιλέγοντας τη βάση, τη γέμιση, τα toppings αλλά και τα συνοδευτικά που προτιμά.

Ancho 3

Στο μενού πρωταγωνιστούν signature πιάτα μεξικάνικης καταγωγής και μπύρες σε ένα απολαυστικό ταξίδι με εισιτήριο για τη χώρα της τεκίλα, των tacos και των burritos. Δοκιμάστε ψημένες σε πλάκα, τραγανές quesadillas, tortilla chips κομμένα στο χέρι, χειροποίητα αυθεντικά churros, πικάντικες αλλά και πιο mild salsas”, σιγομαγειρεμένο μοσχάρι barbacoa, χοιρινό carnitas και το best seller, τον χειροποίητο γύρο Al Pastor συνδυάζοντάς τα με πικάντικες σάλτσες και συνοδευτικά από εκλεκτά υλικά. Την εμπειρία θα συμπληρώσουν μερικοί γύροι από frozen cocktails και μπύρες ενώ τα λαχταριστά churros με spicy Mayan σοκολάτα και dulce de leche είναι ένας ακόμα από τους πολλούς γευστικούς λόγους επιστροφής. Οι vegan της παρέας δεν θα μείνουν παραπονεμένοι αφού δροσερές σαλάτες αλλά και νόστιμα πιάτα προσαρμοσμένα ειδικά για όσους ακολουθούν αυστηρά χορτοφαγική διατροφή είναι επίσης διαθέσιμα. 

Ancho

Με έντονο άρωμα Μεξικού, φρέσκια πρώτη ύλη και φιλοσοφία με σεβασμό προς το περιβάλλον, το "Ancho" μάς φτιάχνει την ημέρα! Βρες το δικό σου Ancho, τώρα και στο "κέντρο”... της απόλαυσης.

Bonus info: Διαθέτουν 5 διαφορετικές salsas για να συνοδεύσετε τα πιάτα σας: pico de gallo (απαλή), ranchera (μέτρια), tomatillo verde (καυτερή), flaming habanero (για πολύ τολμηρούς), ghost pepper sauce (επικίνδυνα καυτερή).

Περισσότερες πληροφορίες

Ancho Mexican Grill

Γυφτοπούλου Γρηγορίου 9 & Κολοκοτρώνη, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Κασσαβέτη 9, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Γιαννιτσοπούλου 3, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Αιόλου 25, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.