
18 εστιατόρια των Κυκλάδων βραβεύτηκαν με Χρυσό Σκούφο και Top Notch στη φετινή απονομή του σημαντικότερου γαστρονομικού θεσμού της χώρας, πιστοποιώντας τη γευστική και εστιατορική υπεροχή του ελληνικού Αρχιπελάγους. Χρυσοί Σκούφοι 2025 και εστιατόρια σε Μύκονο, Σαντορίνη, Ίο, Σύρο και Πάρο.
Botrini’s Santorini - Ξενοδοχείο Katikies Santorini, Σαντορίνη
Από τις πιο κομψές βεράντες της Οίας, με μοναδική θέα στην Καλντέρα, ιδιαίτερη αισθητική και fine dinning κουζίνα. Ο Έκτορας Μποτρίνι εντυπωσιάζει ακόμα μία φορά με το επώνυμο σαντορινιό του εστιατόριο, παρουσιάζοντας πιάτα με ιδιαίτερη φινέτσα, πρωτοτυπία σύλληψης, τολμηρούς γευστικούς συνδυασμούς και δημιουργικότητα που χτυπάει κόκκινο. Chef de cuisine ο Άρης Ρούσσης που μαγειρεύει με ακρίβεια και δεξιότητα.



Πολύ καλή λίστα κρασιών, ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και εξαιρετικό σέρβις. Από τα καλύτερα πιάτα του, η καρμπονάρα Τήνου, το παγωτό καπνιστής ρέγκας με αφρό καλαμποκιού και χόρτα,ο αστακός σε σάλτσα φινόκιο με παντζάρι, φράουλα και αμύγδαλο, και το αρνί με πουρέ μελιτζάνας και ντοματίνι κονφί.
Elements - Ξενοδοχείο Canaves Epitome, Σαντορίνη
Στο υποβλητικό περιβάλλον του ξενοδοχείου "Canaves Epitome" ο βραβευμένος σεφ Τάσος Στεφάτος εμπνέεται από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης και δημιουργεί πρωτότυπες γεύσεις υψηλού επιπέδου.



Τα μενού γευσιγνωσίας εξελίσσονται στο τραπέζι σαν μικρά θεατρικά δρώμενα με σωστή κλιμάκωση, όπου το οικείο και το απλό συναντούν το σοφιστικέ και το εξεζητημένο εκφράζοντας την καλλιτεχνική φλέβα του δημιουργού τους.
Lauda - Andronis Boutique Hotel, Σαντορίνη
Ανανεωμένη σε κομψό, ανάλαφρο ύφος μας υποδέχτηκε φέτος η βεράντα του εστιατορίου πάνω στην Καλντέρα της Οίας με την εξαιρετική θέα. Ο πολυβραβευμένος σεφ Emmanuel Renaut εξακολουθεί να δημιουργεί μια δυναμική και φινετσάτη μοντέρνα κουζίνα που συνδυάζει την γαλλική γαστρονομική κουλτούρα με προσεκτικά επιλεγμένες από τον ίδιο πρώτες ύλες της Σαντορίνης.



Σεφ του εστιατορίου είναι ο ταλαντούχος Γιώργος Δόσπρας, ο οποίος αναδεικνύει τα πιάτα με ακρίβεια και πολύ καλή τεχνική. Σέρβις υψηλού επιπέδου και μια άκρως εντυπωσιακή λίστα κρασιών που ξεπερνά τις χίλιες ετικέτες από όλον τον κόσμο.
Selene - Ξενοδοχείο Katikies Garden, Σαντορίνη
Το θρυλικό εστιατόριο της Σαντορίνης "Selene" αναβιώνει μέσα στη μοναδική ατμόσφαιρα του παλιού καθολικού μοναστηριού των Φηρών από τον όμιλο Katikies και τον Έκτορα Μποτρίνι.



Ο σπουδαίος σεφ προτείνει μια ξεχωριστή ελληνική μοντέρνα κουζίνα με έμφαση στα υλικά της Σαντορίνης, που ξεδιπλώνεται είτε αλά καρτ είτε μέσα από ένα μενού γευσιγνωσίας στην υπέροχη περίκλειστη αυλή με τις τοξωτές καμάρες και τους φοίνικες. Πολύ καλό σέρβις, ιδιαίτερη μέριμνα για το κρασί από εξειδικευμένο οινοχόο και σπέσιαλ επιδόρπια διά χειρός του ταλαντούχου pastry chef Γιάννη Κίκιρα.
Alali - Ξενοδοχείο, Astarte Suites, Σαντορίνη
Με ένα πανοραμικό κάδρο που περιλαμβάνει την Οία, τα Φηρά, τη Θηρασία και τη Νέα Καμμένη για θέα της, η ρομαντική βεράντα πλάι στην πισίνα του ξενοδοχείου Astarte Suites μεταμορφώνεται σε εστιατόριο αξιώσεων χάρη στην ιδιοσυγκρασιακή κουζίνα του βραβευμένου executive chef Άνταμ Κοντοβά, που μιξάρει προσωπικά αγαπημένα με διεθνή φαβορί, σε ένα πρωτότυπα κοσμοπολίτικο fusion.



Οι πρωτότυποι, ερεθιστικοί συνδυασμοί του υλοποιούνται από τον ταλαντούχο headchef Γιώργο Μπερκάκη, ενώ το γευστικό ταξίδι ολοκληρώνουν οι αστεράτες δημιουργίες του pastry chef Σπύρου Πεδιαδιτάκη. Δοκιμάστε: μπακαλιάρο με καπνιστό χέλι, φουαγκρά και τοπιναμπούρ, gyoza με γαρίδα, καπνιστά μύδια και μπερμπλάν dashi, παλαμίδα με κάσιους, τσίλι και βανίλια, αλλά και κέικ φιστικιού με κρέμα μαστίχας και βανίλια.
Baos - Ξενοδοχείο Myconian Korali, Μύκονος
Η μαγευτική θέα στη Χώρα της Μυκόνου, το καλοκουρδισμένο σέρβις, η φροντισμένη σάλα με τη μεγάλη τζαμαρία και η προσεγμένη art de la table αποτελούν τα κατάλληλα amuse bouche για τα όσα ακολουθούν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Myconian Korali.



Ο χρυσοσκουφάτος σεφ Παναγιώτης Τσουκάτος ποντάρει σε πολύ καλή πρώτη ύλη και συστήνει ένα ελληνοστροφές fine dining με μοντέρνο twist και διεθνές savoir-faire, με ντόπιες γεύσεις που αναδεικνύονται σε μενού στοχευμένης κατεύθυνσης και εποχικού focus. Αστακός με κρέμα καλαμπόκι, μαγιονέζα με λαχανίδα, χαβιάρι Oscietra και λάδι αστακού, μπαρμπούνι σε σαβόρο style, με αφρό άγριου σκόρδου και το ντουέτο στηθοπλευρά Wagyu/καρέ αρνιού, με κρέμα Αρσενικού Νάξου, πουρέ μελιτζάνας και πατάτες γιαχνί είναι από τα πιο βαριά χαρτιά της φετινής κάρτας. Προσεκτικά διαλεγμένες ετικέτες του ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα, αξιοπρόσεκτη δουλειά στο πεδίο των ποτών από τον bar manager Νίκο Νταμπούδη.
Botrini's Mykonos - Ξενοδοχείο Katikies Mykonos, Μύκονος
Η μυκονιάτικη εκδοχή του πολυβραβευμένου εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι φιλοξενείται σε μια κομψή open air βεράντα του ξενοδοχείου "Katikies", με υπέροχη θέα στον κόλπο του Αϊ Γιάννη και τη Δήλο. Το μενού σταχυολογεί αντιπροσωπευτικές γεύσεις του χαρισματικού σεφ, όπως η πίτα – κομψοτέχνημα με κολοκυθάκι και κρέμα καρίκι σε φύλλο ελαιολάδου, ή το καρπάτσιο ξιφία σαν κερκυραϊκή νερατζοσαλάτα, και εκτελείται με ακρίβεια από τον επικεφαλής της κουζίνας Μιχάλη Μπίρτσιο.



Το υψηλού επιπέδου service προσθέτει μυσταγωγική νότα στην ατμοσφαιρική εμπειρία, ενώ η λίστα κρασιών, σε επιμέλεια του Master of Wine Γιάννη Καρακάση, είναι ένα ταξίδι απόλαυσης από μόνη της, με εξαιρετικές επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα να στέκουν δίπλα-δίπλα σε λιγότερο ή περισσότερο γνωστά διαμάντια από κορυφαίους οίκους της Ευρώπης και του κόσμου.
Cabbanes - Ξενοδοχείο Myconian Villa Collection, Μύκονος
Το γαστρονομικό εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου Myconian Villa Collection επιβλέπει αφ' υψηλού την παραλία και τον κόλπο της Ελιάς, διατηρώντας αποστάσεις από τα της υπόλοιπης Μυκόνου πεπραγμένα, προσφέροντας περιβάλλον χαλάρωσης και ατμόσφαιρα ιδιωτικότητας. Απλώνει τα τραπέζια του -με την πιθανότατα καλύτερη art de la table του νησιού των Ανέμων- στα πέριξ της εντυπωσιακής πισίνας, προτού σου χαρίσει μία μοναδική fine dining εμπειρία, με μία από τις πιο διαφορετικά ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις που έχουμε δει εδώ και καιρό στα κυκλαδίτικα εστιατορικά δρώμενα.



Ο εξαιρετικά χαρισματικός -μόλις 31 ετών- σεφ Φίλιππος Σταμπουλής παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο fusion δημιουργικής κουζίνας με παρασκευές σπάνιας ακρίβειας που αντλεί στοιχεία από πολλές σημαντικές γαστρονομικές κουλτούρες και ενσωματώνει σε αυτό στοιχεία ελληνικότητας, με τρόπο εκλεπτυσμένο και άκρως απολαυστικό. Must taste o αστακός ποσέ με πουρέδες κουμ κουάτ και καρότου, λευκά σπαράγγια και σούπα καρύδας, το πολυδιάστατο αρνί και το αιγαιοπελαγίτικο λαβράκι με αποξηραμένο σύκο, λούζα και σος από Βινσάντο. Τα πιάτα πλαισιώνονται από μία εκτενή λίστα κρασιών με κορυφαίες ελληνικές σοδειές, εκλεκτές διεθνείς ετικέτες και σαμπάνιες.
Ches - Ξενοδοχείο Calilo, Ίος
Στην ωραιότερη παραλία της Ίου στον κόλπο Παππά, το εστιατόριο Ches δημιουργεί σύγχρονη ελληνική κουζίνα , αποτελώντας "έκπληξη" για τους επισκέπτες του νησιού. Η βεράντα του, σε "art νεορουστικ" ύφος δίνει την αίσθηση μιας φωλιάς μέσα σε βράχο που "ίπταται" πάνω από την παραλία, έχοντας απέναντί της το κάδρο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος με τις 37 πολυτελείς σουίτες, τους φοίνικες και τις ελιές. Το concept του μενού, δημιουργημένο από τον βραβευμένο σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη και εκτελεσμένο στην εντέλεια από τον resident chef Σπύρο Τζίλη, είναι έξυπνο, πρωτότυπο και φρέσκο.



Ο Τσιοτίνης παρουσιάζει με εξαιρετική δημιουργική προσέγγιση 9 πιάτα, κάθε ένα από διαφορετική Κυκλάδα ( Νάξος, Σύρος, Κύθνος, Πάρος, Τζιά, Ίος, Αμοργός, Μύκονος, Σαντορίνη) έχοντας στηριχτεί στην αυθεντική παραδοσιακή συνταγή και ανασυνθέτοντας την, για να την εκσυγχρονίσει, με τολμη , κομψότητα και άψογη τεχνική. Το καλύτερό του πιάτο για το 2024 ήταν το Συριανό: Sable ντομάτας με μαρινάτη σαρδέλα, ταραμά και τηγανητό αθερινάκι.
Galazia Hytra - Ξενοδοχείο Summer Senses, Πάρος
Το καλοκαιρινό alter ego της πολυβραβευμένης Hytra απλώνει τα τραπέζια του στο πίσω μέρος του 5* ξενοδοχείου Summer Senses, "βλέπει" το Πίσω Λιβάδι και τη Μάρπησσα, και σερβίρει σαν amuse bouche ατμόσφαιρα σιωπηλής πολυτέλειας με εξαιρετικό σέρβις. Στην κουζίνα του, τα αρώματα των Κυκλάδων, η επαφή με τη γη της Πάρου και μία μοντέρνα γευστική κοσμοθεωρία συνυπάρχουν αρμονικά.



Ο βραβευμένος Γιώργος Φελεμέγκας επιμελείται και ο ταλαντούχος Χρήστος Κανουλάς εκτελεί με συνέπεια και ακρίβεια πιάτα σύγχρονης αντίληψης με μπόλικα ντόπια στοιχεία. Από τα πιο ενδιαφέροντα πιάτα είναι οι γαρίδες με μοσχολέμονο, φράουλα, κρέμα βασιλικού, αμπελοφάσουλα και αγουρέλαιο, το μοσχάρι με αγκινάρα, αφρό κρασοτύρι και ρεβιθάδα και ο αστακός με ραβιόλι, μυδόζουμο και σάλτσα από πετρόψαρα.Θαυμάσια η δουλειά της σομελιέ Χριστίνας Χουρπουλιάδου.
Lycabettus - Ξενοδοχείο Andronis Luxury Suites, Σαντορίνη
Μπαλκόνι στην καλδέρα σε δυο επίπεδα με ονειρική θέα στην καλδέρα και το υπερυψωμένο να συγκαταλέγεται στα πιο εντυπωσιακά σημεία εστίασης διεθνώς. Χαμηλόφωνη πολυτέλεια, το ανάλογο κοσμοπολίτικο κοινό και μια σύγχρονη κουζίνα, που πατάει σε γερό γαλλικό υπόβαθρο και δημιουργεί με πρώτες ύλες υψηλού επιπέδου.



Τη βραβευμένη παράδοση του εστιατορίου συνεχίζει ο σεφ Χρήστος Καραγιάννης, ο οποίος χειρίζεται τα εκλεκτά υλικά του με φινέτσα, εμπνευσμένους συνδυασμούς και τεχνική αρτιότητα, όπως για παράδειγμα το ταρτάρ γαρίδας Κοιλάδος με πράσινη gazpacho, emulsion στρειδιού και χαβιάρι ή μια άψογη καραβίδα με άγριο σκόρδο, χαβιάρι και sabayon καραβίδας. Το δείπνο κλείνουν αντάξια τα επιδόρπια του βραβευμένου patissier Γιώργου Πλατινού, ενώ το σύνολο θα συνοδεύσουν οίνοι από μια εξαιρετική λίστα του ελληνικού και παγκόσμιου αμπελώνα. Τα αρκετά σκαλιά που οδηγούν στο εστιατόριο αξίζουν τον κόπο, αλλά απαιτούν ανάλογα υποδήματα.
Matsuhisa Paros - Ξενοδοχείο Avant Mar, Πάρος
Η παραλία Πιπέρι και το πολυτελές ξενοδοχείο Avant Mar, ακριβώς έξω από τη Νάουσα, λειτουργούν ως το ιδανικό τερέν για το παγκοσμίως αγαπητό εστιατορικό brand και την παριανή εκδοχή του. Στο Matsuhisa Paros, το θαλασσινό αεράκι μιξάρεται με το περιβάλλον απέριττης κομψότητας, την ανοιχτή κουζίνα και το επιβλητικό μπαρ, σε ένα σκηνικό που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις αλλά και τις προσδοκίες του σύγχρονου επισκέπτη.



Το ίδιο ακριβώς κάνει και η φημισμένη fusion κουζίνα του, με επικεφαλής εδώ τον Γιώργο Σπαγκάκο και την Αμάντα Θανάτη. Τα διαχρονικά φαβορί της γευστικής κουλτούρας του Nobu-san βρίσκονται ασφαλώς στο μενού και συναντούν φρέσκες ιδέες, με μεσογειακά ή νοτιο-αμερικάνικα twists.
Yēvo - Ξενοδοχείο Bill & Coo, Μύκονος
Το εστιατόριο του Bill &Coo απλώνει τα τραπέζια του σ’ έναν από τους κομψότερους υπαίθριους χώρους της Μυκόνου, μπροστά στην infinity πισίνα που ενώνεται οπτικά με τη θάλασσα και προσφέρει μοναδική θέα στο ηλιοβασίλεμα. Τα vibes της ανοιχτής κουζίνας, το σέρβις επιπέδου με χαλαρή διάθεση και η άψογη art de la table συνδράμουν το μενού υψηλής κουζίνας του Άγγελου Μπακόπουλου, ολοκληρώνοντας ένα κοσμοπολίτικο fine dining.



Τα πιάτα του βραβευμένου σεφ διακρίνουν γεύσεις με βάθος, η ανάδειξη της πρώτης ύλης, κατά κύριο λόγο ελληνικής, με ιδιαίτερες αλλά αρμονικές συνθέσεις και η πολύ καλή τεχνική. Η ωμή κόκκινη γαρίδα συνδυάζεται με γκανάς πράσινου φιστικιού και σάλτσα από το μυαλό της, το φίνο σοταρισμένο χτένι δένει με κονσομέ τηνιακής λαδογραβιέρας και ψητή μοσχαρίσια γλώσσα, η καραβίδα α λα Πολίτα εκπέμπει πληθωρική νοστιμιά, το εξαιρετικό αρνάκι Νάξου έρχεται ζουμερό μέσα σε φίνα, αρωματική σάλτσα βοτάνων. Σε υψηλό επίπεδο και τα επιδόρπια του διακεκριμένου pastry chef Αργύρη Πόπτσιου, όπως και το wine pairing με επιλεγμένα κρασιά του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα.
Avant Garden - Ερμούπολη, Σύρος
Στην ατμοσφαιρική εσωτερική αυλή του πέτρινου αρχοντικού του 1830, απέναντι από το θέατρο Απόλλων, ο σεφ-ιδιοκτήτης του Avant Garden Κωνσταντίνος Μπουραντάς σερβίρει μια φίνα, προσωπική κουζίνα με σύνθετα πιάτα, όπου τα εξαιρετικά υλικά, η ισορροπία και η άψογη τεχνική υπηρετούν τη νοστιμιά.



Αρκετές αναφορές σε ελληνικές γεύσεις και χρήση πολλών τοπικών προϊόντων χωρίς να λείπουν τα διεθνή στοιχεία, σ’ ένα μενού που αλλάζει ακολουθώντας τις εποχές και τη δημιουργικότητα του σεφ. Προσεγμένη λίστα κρασιών και κοκτέιλ από το κομψό μπαρ, στον ίδιο πανέμορφο χώρο. Ξεχωρίζουν: μπακαλιάρος , με πατάτα, πιπεριά Φλωρίνης και σαλάμι Λευκάδος, φιλέτο με σελινόριζα και γλυκάδια, κόκορας με ραβιολάκια ντομάτας, σοκολατα 70% και πραλίνα, λουκούμι τριαντάφυλλο, με φιστίκι και σοκολάτα φράουλα.
Zuma Mykonos - Ξενοδοχείο Cavo Tagoo, Μύκονος
Μόλις στη δεύτερη χρονιά του στη Μύκονο, το "Zuma" έχει ήδη εδραιωθεί ως μια από τις "αν δεν έχεις πάει εδώ, δεν έχεις πάει στη Μύκονο" διευθύνσεις του νησιού, κι όχι άδικα. Απλωμένο σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία της Μυκόνου, και με θέα που κόβει την ανάσα όταν ο ουρανός βάφεται στα χρώματα του μυκονιάτικου ηλιοβασιλέματος, δεν έχει μόνο τη φαραωνική κλίμακα της κατασκευής για wow factor, αλλά και το χορταστικό θαλασσινό πανόραμα, με την ολόλευκη Χώρα της Μυκόνου στην αριστερή πλευρά, το νέο λιμάνι στα δεξιά και τα εντυπωσιακά κρουαζιερόπλοια κατάστιχα στο γαλανό ορίζοντα.



Το sharing style μενού, που επιβλέπει ο chef Ανδρέας Μπολλάνος, μιξάρει ανατολίτικη φιλοσοφία με κοσμοπολίτικη άποψη κι έχει για βάση του την κορυφαία πρώτη ύλη, που λάμπει τόσο στο sushi όσο και σε πιο τεχνικές συνθέσεις σαν το chutoro (κοιλιά τόνου κορυφαίου επιπέδου) με τρούφα και misobuns, ή το λαβράκι Χιλής με πράσινο τσίλι και ginger dressing.
Matsuhisa Mykonos - Ξενοδοχείο Belvedere, Μύκονος
Ο "OG" των μυκονιάτικων sushi spots, το "Matsuhisa Mykonos" ήταν το πρώτο Matsuhisa στην Ελλάδα, τη Μεσόγειο, την Ευρώπη, και παραμένει ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια του εμβληματικού Nobu,του παγκοσμίου φήμης μαέστρου του ιαπωνικού fusion. Εδώ έμαθε η Ελλάδα το Black Cod Miso, τα αέρια new style sashimi και το sushi με υφή απαλή και βελούδινη "σα το πωπουδάκι ενός μωρού", όπως το περιγράφει ο ίδιος ο Nobu.



Και μολονότι ο διάκοσμος αναδύει πια μια ρετρό γοητεία, η κυκλαδίτικη αυλή, με τις φουντωτές μπουκαμβίλιες και την οργιώδη βλάστηση, γύρω από την ατμοσφαιρική πισίνα του ξενοδοχείου "Belvedere", παραμένει ένα place to be στη Χώρα της Μυκόνου, με τα nigiri και τα sashimi που επιμελείται η ομάδα του σεφ Βασίλη Καλογερόπουλου να κινούνται σε υψηλό επίπεδο, την πρώτη ύλη να λάμπει, και τον ξυλόφουρνο – τον μοναδικό σε "Matsuhisa" παγκοσμίως – να βάζει την υπογραφή του σε πιάτα όπως το Chilean Sea bass με τρούφα και λαχανικά, ή το πληθωρικό Wagyu.
Petra Restaurant - Ξενοδοχείο Canaves Oia Suites, Σαντορίνη
Δείπνο γύρω από την ατμοσφαιρικά φωτισμένη πισίνα και πανοραμική θέα στην Καλντέρα στη ρομαντική αυλή του Canaves Oia Suites, που σχεδόν κρέμεται στα ηφαιστειογενή βράχια της Οίας. Στο τραπέζι θα φτάσουν τα εξίσου εντυπωσιακά σε σύνθεση κι εμφάνιση πιάτα του executive chef Τάσου Στεφάτου, με σαφείς αναφορές στην ελληνική κουζίνα κι επιτυχημένο πάντρεμα υλικών, όπως το ψητό καλαμάρι με pesto από σαντορινιό φιστίκι με το ραβιόλι καλαμαριού στο πλάι ή το πρωτότυπο "αβγό” με τσιγαρέλι κι espuma τραχανά, που έρχεται μ’ ένα προζυμένιο πατατόψωμο.



Το πακέτο συμπληρώνουν τα φροντισμένα επιδόρπια με highlight το tipsy cake, με βάση το καραμελωμένο τσουρέκι. Wine pairing με τη φροντίδα του sommelier από μια ολοκληρωμένη λίστα, έμπειρο κι ευγενικό σέρβις στο επίπεδο του εστιατορίου.
SeaRocks - Πάρος
Πάνω στην ανερχόμενη παραλία του Αμπελά, ο βραβευμένος σεφ Γιάννης Παρίκος έχει στήσει ένα ιδιαίτερα προσεγμένο beach resto σκηνογραφημένο με φυσικά υλικά, ξεκούραστα χρώματα και ασφαλώς πανοραμική θέα στη θάλασσα.



Με ατού τους μεγάλους ξυλόφουρνους που δεσπόζουν στο βάθος του χώρου, μαγειρεύει μια fine comfort κουζίνα που είναι προσεγμένη, φινετσάτη και πολύ αρωματική με ωραία στιγμιότυπα σαν την al dente ρεβυθάδα με δεντρολίβανο και την πλούσια ψαρόσουπα. Τα ωμά του έχουν ιαπωνική ακρίβεια και τα επιδόρπια είναι υψηλού επιπέδου. Το σέρβις περιποιείται ευγενικά μες τις αέρινες στολές του, ενώ η λίστα κρασιών είναι φροντισμένη και εκτενής με επιλογές από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.