Κάτι μαγειρεύει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης στην Costa Navarino

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ ετοιμάζει μία νέα γαστρονομική εμπειρία στο Navarino Dunes.

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης και το CTC στο Costa Navarino

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης είναι από εκείνους τους γευσιπλάστες που πλέον δε χρειάζονται πολλά σχόλια, καθώς η δουλειά και η πορεία του έως τώρα μιλούν από μόνες τους. Ο σεφ-πατρόν του  βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατορίου CTC, αναλαμβάνει τρεις σημαντικούς χώρους εστίασης στο Navarino Dunes.

Πριν από οτιδήποτε άλλο, να πέσει το βίντεο:

Το νέο εστιατόριο Paráfrasi by CTC θα αποτελεί τον πυρήνα αυτής της γαστρονομικής πρότασης, προσφέροντας μια ξεχωριστή fine comfort εμπειρία γεύσης. Παραδοσιακές συνταγές θα αποκτήσουν φρέσκια πνοή, καθώς θα 'παραφράζονται' μέσα από τη δημιουργική ματιά του σεφ, με τοπικά προϊόντα που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς. Σκοπός, τα πιάτα να αναδείξουν τη γαστρονομική κληρονομιά της περιοχής, αλλά και της χώρας, γενικότερα.

"Η φιλοσοφία του CTC πηγάζει από τον απόλυτο σεβασμό μας στα ποιοτικά υλικά, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα πως όλα ξεκινούν από την πρώτη ύλη. Το πάθος μου για τη γαστρονομία πάντα εκφραζόταν μέσα από μια βαθιά κατανόηση των ελληνικών παραδόσεων και αυτό ακριβώς μετουσιώνεται στο εστιατόριο Paráfrasi by CTC: αποδίδουμε τη δική μας ερμηνεία στην αυθεντική ουσία της Ελληνικής κουζίνας, αναδεικνύοντας τη διαχρονικότητά της με έναν σύγχρονο, δημιουργικό τρόπο" σημειώνει χαρακτηριστικά ο ίδιος ο σεφ Τσιοτίνης.

Διαβάστε Επίσης

Παράλληλα, θα φροντίσει και για τη Souvlakerie, που παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για καλό σουβλάκι, με εξαιρετικής ποιότητας υλικά και αυθεντικές γεύσεις, σε κλασικές και σύγχρονες διασκευές αλλά και για το Kafenio, που ερμηνεύει την κληρονομιά του παραδοσιακού ελληνικού καφενείου και τη συνδυάζει με μια σύγχρονη προσέγγιση, προσφέροντας έναν ανανεωμένο χώρο για καφέ και μεζέδες.

Σε απόλυτη αρμονία με τις αρχές αειφορίας της Costa Navarino, οι χώροι εστίασης υιοθετούν πρακτικές βιώσιμης γαστρονομίας, όπως η φιλοσοφία "nose-to-tail” για την ελαχιστοποίηση της σπατάλης των πρώτων υλών και η χρήση τοπικών, εποχιακών προϊόντων, ενισχύοντας παράλληλα την τοπική οικονομία.

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης στο Costa Navarino 2

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης στο Costa Navarino 1

Τα νέα μενού των εστιατορίων στο Navarino Dunes, όπου βρίσκονται τα ξενοδοχεία The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, θα παρουσιαστούν την άνοιξη, προσφέροντας στον επισκέπτη μια ανανεωμένη γαστρονομική βεντάλια επιλογών.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αsωtos

Ταβερνομανίας συνέχεια στην Αθήνα. Ο Μιχάλης Μερζένης φαντάστηκε τη δική του ανατρεπτική και παιχνιδιάρα, με αγάπη για τα βινίλια, το κρασί και τις γεύσεις που βλέπουν την παράδοση με έναν έξυπνο comfort τρόπο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
30/01/2025

Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής για το 2025

Ανακοινώθηκαν τα εστιατόρια της λίστας The Middle East & North Africa’s 50 Best Restaurants 2025, του έγκριτου θεσμού The World's 50 Best Restaurants.

Dining out στην Αθήνα: The Tonight Show

Γλυκά που δημιουργούνται μπροστά μας, φωτιές που φουντώνουν πίσω μας, σημειώματα στα τραπέζια μας. Η εποχή που απλώς διναμε παραγγελία έχει οριστικά περάσει.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει την κουζίνα του Άνταμ Κοντοβά στο "Ex Machina"

Βόλτα στο Παγκράτι και σε ένα από τα πιο cool εστιατόρια της Αθήνας για τη Ναταλία Δραγούμη.

Παύλο Κυριάκη, τι θα τρώμε στα "Δώδεκα Πιάτα";

Μία μίνι κουβέντα με τον βραβευμένο σεφ, που ετοιμάζεται για ένα νέο project στο Κουκάκι.

Η βασιλική επιστροφή του ταπεινού λαχανοντολμά

Το έδεσμα – εικόνισμα του χειμωνιάτικου οικογενειακού τραπεζιού έχει τρυπώσει ξανά στα standards των εστιατορικών μας γούστων, χάρη σε εκδοχές που το τοποθετούν άλλοτε στη γειτονιά του avant garde κι άλλοτε στην καρδιά του comfort. Ιδού πέντε από τους αγαπημένους μας.