Σε ένα πρόσφατο άρθρο με τίτλο "Athens – the coolest wine scene in Europe?”, οι Financial Times και ο Chris Cotonou κάνουν focus στην οινική σκηνή της Αθήνας και το αν μη τι άλλο ακμάζον κίνημα του κρασιού στην πόλη.
"Σε αντίθεση με το Παρίσι ή το Λονδίνο, τα αθηναϊκά wine bars είναι περισσότερο συνοικιακά στέκια και δεν απευθύνονται μόνο σε connoisseurs" αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο.
Ο Cotonou, με τη βοήθεια του Chris Kontos -του ανθρώπου πίσω από το Kennedy- κάνει λόγο για μία ολοένα και μεγαλύτερη έλξη των νέων προς το κρασί και τα wine bars, τα οποία ασκούν γοητεία και προσφέρουν πια εμπειρίες υψηλής ποιότητας.
Το κομμάτι του Cotonou αναδεικνύει, πέρα από το Kennedy, κι άλλους βασικούς παίκτες της οινικής Αθήνας όπως το Wine is Fine και το Gallina, ενώ γίνεται αναφορά σε πρωτοπόρους όπως το Oinoscent και το Heteroclito.
Μπορεί κανείς να διαβάσει όλο το άρθρο στους Financial Times.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.