Foodon Academy: Όταν το πάθος για τη μαγειρική αλλάζει ζωές

Η πορεία του Άχμαντ από τη Foodon Academy μέχρι την κουζίνα του "Ovio Athens", όπως σημειώνει ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης, αναδεικνύει τη δύναμη της ακαδημίας να μεταμορφώνει ζωές μέσω της μαγειρικής.

Αργύρης Ζαννιάς Food On συνέντευξη 3

Η Foodon Academy έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει πραγματικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης και προσωπικής ενδυνάμωσης, και η δήλωση του σεφ Πάνου Ιωαννίδη για τον μαθητή του, Άχμαντ, το επιβεβαιώνει με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Ο Άχμαντ, ένας νέος με πάθος για τη μαγειρική, ξεκίνησε την πορεία του μέσα από την ακαδημία της Foodon, η οποία όχι μόνο του έδωσε την απαραίτητη γνώση και τα εργαλεία για να εξελιχθεί ως επαγγελματίας, αλλά του άνοιξε και την πόρτα σε νέες επαγγελματικές δυνατότητες. Σήμερα, εργάζεται στο εστιατόριο "Ovio", επιβεβαιώνοντας την αποστολή της Foodon να εμπνέει, να ενδυναμώνει και να παρέχει μια σταθερή βάση για επαγγελματική ανάπτυξη.

Η δήλωση του Ιωαννίδη είναι ενδεικτική της αλλαγής που μπορεί να προσφέρει η Foodon στη ζωή των ατόμων που αναζητούν ευκαιρίες και στηρίζονται στη γνώση για να τις αξιοποιήσουν: "Ο Αχμάτ ξεκίνησε με πάθος για τη μαγειρική στη Foodon Academy, και σήμερα μαγειρεύει στο Ovio. Ως σεφ, είναι υπέροχο να βλέπω μαθητές να εξελίσσονται και να κυνηγούν τα όνειρά τους. Αυτή είναι η δύναμη της Foodon: να δίνει ευκαιρίες και να δημιουργεί επαγγελματίες".

Αυτός ο τρόπος υποστήριξης είναι που κάνει τη Foodon ξεχωριστή, καθώς δεν αρκείται στο να εκπαιδεύσει νέους μάγειρες, αλλά τους προσφέρει τη δυνατότητα να κατακτήσουν την αυτοπεποίθηση και την εμπειρία για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Simul" στην πιο γαστρονομική στροφή του

Το εστιατόριο του Νίκου Θωμά στο Κολωνάκι εξελίσσει τη γευστική του πρόταση, διατηρώντας ατόφια τα υπόλοιπα ατού του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
04/11/2024

Για τον Γιώργο Χρυσανίδη, η τοπική κουζίνα έχει δύναμη

Μία κουβέντα με τον σημαντικό Εβρίτη σεφ για τη γεύση της παράδοσης και την γαστρονομία της βορείου Ελλάδος.

Ερωτευτήκαμε τον "Sebastian"

Η πρώτη επαφή με το εστιατόριο του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου "Ace" της Γλυφάδας, όπου τις American-french γεύσεις επιμελείται ο ταλαντούχος Έλβι Δημήτρης Ζύμπα, μας άφησε θετικές εντυπώσεις.

Foodon: Η ακαδημία μαγειρικής που μεταμορφώνει ζωές

Η Foodon προσφέρει δωρεάν επαγγελματική εκπαίδευση σε οικονομικά ευάλωτα άτομα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ακολουθήσουν το όνειρό τους στον χώρο της εστίασης και να χτίσουν μια καλύτερη ζωή.

"Valtezziana 2.0": "Black Salami", τώρα και σε πιτσαρία

Το απόλυτο χιτ του αθηναϊκού σάντουιτς ψήνει σοβαρή πίτσα, σε ένα νέο χώρο της Βαλτετσίου.

Μυρίζει... Ιώdio στο Κολωνάκι: Έρχεται το νέο εστιατόριο της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη

Το εστιατόριο θαλασσινών με δημιουργικό flair και έμφαση στην πρώτη ύλη, που ανοίγει τις πόρτες του στις 4 Νοεμβρίου, θα είναι το πρώτο γευστικό στίγμα της σύμπραξης της πολυβραβευμένης Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου, άλλως γνωστές και ως "Charlie’s Angels".

Σε ποια μεξικάνικα εστιατόρια θα γιορτάσουμε τη Dia de los Muertos

Πικάντικες λιχουδιές και καλούδια tex mex φιλοσοφίας, μαζί με τεκίλα και μεσκάλ στις κορυφαίες διευθύνσεις του είδους.