Foodon Academy: Όταν το πάθος για τη μαγειρική αλλάζει ζωές

Η πορεία του Άχμαντ από τη Foodon Academy μέχρι την κουζίνα του "Ovio Athens", όπως σημειώνει ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης, αναδεικνύει τη δύναμη της ακαδημίας να μεταμορφώνει ζωές μέσω της μαγειρικής.

Αργύρης Ζαννιάς Food On συνέντευξη 3

Η Foodon Academy έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει πραγματικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης και προσωπικής ενδυνάμωσης, και η δήλωση του σεφ Πάνου Ιωαννίδη για τον μαθητή του, Άχμαντ, το επιβεβαιώνει με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Ο Άχμαντ, ένας νέος με πάθος για τη μαγειρική, ξεκίνησε την πορεία του μέσα από την ακαδημία της Foodon, η οποία όχι μόνο του έδωσε την απαραίτητη γνώση και τα εργαλεία για να εξελιχθεί ως επαγγελματίας, αλλά του άνοιξε και την πόρτα σε νέες επαγγελματικές δυνατότητες. Σήμερα, εργάζεται στο εστιατόριο "Ovio", επιβεβαιώνοντας την αποστολή της Foodon να εμπνέει, να ενδυναμώνει και να παρέχει μια σταθερή βάση για επαγγελματική ανάπτυξη.

Η δήλωση του Ιωαννίδη είναι ενδεικτική της αλλαγής που μπορεί να προσφέρει η Foodon στη ζωή των ατόμων που αναζητούν ευκαιρίες και στηρίζονται στη γνώση για να τις αξιοποιήσουν: "Ο Αχμάτ ξεκίνησε με πάθος για τη μαγειρική στη Foodon Academy, και σήμερα μαγειρεύει στο Ovio. Ως σεφ, είναι υπέροχο να βλέπω μαθητές να εξελίσσονται και να κυνηγούν τα όνειρά τους. Αυτή είναι η δύναμη της Foodon: να δίνει ευκαιρίες και να δημιουργεί επαγγελματίες".

Αυτός ο τρόπος υποστήριξης είναι που κάνει τη Foodon ξεχωριστή, καθώς δεν αρκείται στο να εκπαιδεύσει νέους μάγειρες, αλλά τους προσφέρει τη δυνατότητα να κατακτήσουν την αυτοπεποίθηση και την εμπειρία για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/01/2025

Κι αν οι τηγανητές πατάτες είναι το επόμενο trend στα εστιατόρια;

Πώς το εθιστικότερο των εδεσμάτων κάνει θραύση σε μία από τις πιο σημαντικές εστιατορικές σκηνές του πλανήτη.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

Έρχεται νέο "Terroirist" στο Παγκράτι

Το οινικό σουξέ του Χαλανδρίου αποκτά μικρό αδερφάκι, στα πέριξ της πλατείας Βαρνάβα.

Τα κρασιά του Philippe Bouchard για ένα βράδυ στη "Σπονδή"

Στις 28 Ιανουαρίου, τα εμβληματικά κρασιά του σημαντικού οίκου της Βουργουνδίας συνδυάζονται με τις ντελικάτες δημιουργίες του Arnaud Bignon.

"Herve" με πινελιές φρεσκάδας

Τι νέο παίζει στο πολυβραβευμένο εστιατόριο των Πετραλώνων.