Ξεκίνημα με την πιο φρέσκια προσθήκη στα της Αθηναϊκής Ριβιέρας γευστικά δεδομένα, το εστιατόριο "Sebastian" του ξενοδοχείου "Ace", στη Γλυφάδα. Εκεί, ο ταλαντούχος σεφ 'Έλβι Δημήτρης Ζύμπα παρουσιάζει μία έξυπνη λίστα για πρωινό/brunch με προτάσεις φροντισμένης comfortιάς, που τρέχει από τις 07.00 έως τις 14.00 Δοκιμάζεις μεταξύ άλλων το Boucher Roll με μπέικον, pork belly και hash από πατάτα Νάξου σε ζεστό μπριός και τα Ricotta Hotcakes με κεράσια, lemon curd και ζαχαρωμένα φιστίκια Αιγίνης.
Λίγο πιο μακριά, το "Ora" του "One&Only Aesthesis", του βραβευμένου με Χρυσούς Σκούφους και αστέρι Michelin σεφ 'Εκτορα Μποτρίνι προσκαλεί και πάλι το κοινό στο καθιερωμένο Sunday Brunch, σε ένα ιδανικό combo γαστρονομίας, ζωντανής μουσικής και μιας ευχάριστης, φιλόξενης ατμόσφαιρας με φόντο τη θάλασσα.
Κάθε Κυριακή, από τις 13:00 ως τις 16:00, ο μοναδικής αισθητικής χώρος του εστιατορίου προσφέρουν την τέλεια αφορμή για φιλικές και οικογενειακές συναντήσεις καθώς κι έναν ιδανικό τρόπο χαλάρωσης από την ένταση της εβδομάδας.
'Ένας εντυπωσιακός μπουφές με ποικιλία από food stations, live barbeque θαλασσινών και κρεατικών, αλλά και μια ανοιχτή κουζίνα στήνονται για να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία, με κλασικά brunch πιάτα και ξεχωριστές μεσογειακές γεύσεις.
Από τις αρχές Νοεμβρίου, το "Bungalow 7" μας προσφέρει μία φρέσκια και κομψή εμπειρία brunch στη Γλυφάδα και την Αθηναϊκη Ριβιέρα. Κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 11.00 έως τις 16.00, ο βραβευμένος σεφ Ντίνος Φωτεινάκης ξεδιπλώνει μία ακόμη πτυχή της γευστικής του γκάμας, με ένα μενού που περιλαμβάνει από πιάτα- σουξέ των κλασικών πρωινών μέχρι urban-inspired προτάσεις.
Έτσι, μεταξύ άλλων, δοκιμάζεις signature egg dishes, tacos, burgers, και sandwiches, εξαιρετικές κοπές από το open fire grill και ιδιαίτερα γλυκά. Πλαισιώνεις με καλοφτιαγμένα Bellini και Espresso Martini.
Στο ανοιχτό κόνσεπτ υψηλής κρεατοφαγίας που ακούει στο όνομα "BeefBar Athens" και στο θαυμάσιο σύμπαν του "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens", τα ΣΚ είναι ξεχωριστά. Βλέπεις, το πολυαναμενόμενο Beefy Brunch έχει επιστρέψει και αυτήν τη σεζόν, στον ανανεωμένο πρώτο όροφο του εστιατορίου.
Δημιουργίες όπως το αρωματικό Apple Cinnamon Aperolita, το απολαυστικό Coffee Americano, και η πλούσια ποικιλία από Bloody Mary’s είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις του ταλαντούχου bartender Άκη Βλάχου και της ομάδας του, για ένα δυνατό, πόσιμο ξεκίνημα.
Το νέο brunch μενού φέρνει νέες προσθήκες τόσο στην κατηγορία του street food όσο και στα πιάτα αυγών. 'Τιμάς' τη λαχταριστή Wagyu Sfiha, τις Brandade Croquette και το πρωτότυπο Scramble Croast. Παράλληλα, τα αγαπημένα Philly Sandwich, Baguette Entrecôte, και Sunday Edition Big K, συνεχίζουν να κατέχουν σταθερά τη θέση τους στο Beefy Brunch για άλλη μια σεζόν.
Η εμπειρία ολοκληρώνεται με τα λαχταριστά επιδόρπια και το αγαπημένο Gelato Mantecato, αναβαθμισμένο στη νέα brunch εκδοχή του με συνοδευτικά όπως churros, βάφλες, και pancakes.
Last but not least, το εστιατόριο "Mercato" του "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens", με νέα επικεφαλής της κουζίνας της την Μάγκυ Ταμπακάκη, ετοιμάζει κάτι πολύ ενδιαφέρον για το κυριακάτικο τραπέζι, σε συνέχεια του φανταστικού brunch/lunch που σέρβιραν οι Sergio Favata και Roberto Canata και ήταν κάτι περισσότερο από μία πληθωρική φιέστα γεύσεων.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.