Ο Ασημάκης Χανιώτης είναι ο νέος executive chef του Ομίλου Estrella

Ο ταλαντούχος σεφ ενώνει τις δυνάμεις του με το δημοφιλές γευστικό γκρουπ.

Ο Ασημάκης Χανιώτης είναι ο νέος executive chef του Ομίλου Estrella

Στα 28 του χρόνια έγινε ο νεαρότερος σεφ που βρέθηκε ποτέ να ηγείται λονδρέζικης κουζίνας με 1* Michelin στην τροπαιοθήκη της, για την εξαιρετική δουλειά του στο φημισμένο εστιατόριο "Pied à Terre". Εξακολουθεί να κρατά ψηλά τη σημαία της ελληνικής γαστρονομικής εκπροσώπησης στη βρετανική μητρόπολη αλλά παράλληλα μεριμνά να ασχολείται και με μερικά ακόμη ενδιαφέροντα γευστικά projects. Ο Ασημάκης Χανιώτης λοιπόν ενώνει τις δυνάμεις του με τον Όμιλο Estrella ("Estrella World Street Food" και "Surfer Maya").

Η συνεργασία αυτή εγκαινιάζει μία νέα εποχή γαστρονομικής δημιουργίας για τον Όμιλο Estrella. Ο Ασημάκης Χανιώτης θα συμμετέχει ενεργά στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των μενού των εστιατορίων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενισχύοντας τις γαστρονομικές προτάσεις του γκρουπ με τη διεθνή του εμπειρία και το δημιουργικό του όραμα.

Η Estrella, γνωστή για την καινοτόμα προσέγγισή της στο brunch, συνεχίζει την επιτυχημένη διεθνή της πορεία. Μετά την εγκαθίδρυση του πρώτου καταστήματος στο πολυτελές Domes Algavre  στην Πορτογαλία, ο όμιλος προγραμματίζει την περαιτέρω επέκτασή του με νέα εστιατόρια στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε Επίσης

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στάσεις για δυο κουβέντες και κάτι να τσιμπολογήσεις μετά μουσικής στον Βοτανικό

Γειτονιά με ανοιχτόκαρδα στέκια, νόστιμο φαγητό και ειλικρινές socializing.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
24/04/2025

Lewis Hamilton και Leonardo DiCaprio έφτιαξαν vegan burgerάδικα. Δεν πήγε πολύ καλά αυτό.

Μετά από 6 χρόνια εστιατορικής παρουσίας, η αλυσίδα Neat Burger ετοιμάζεται να κλείσει.

Πού να φας μετά το Πάσχα: 5 στάσεις για ελαφρύ γεύμα στην Αθήνα

Σαλάτες, wraps, smoothies, μπολ σε περιμένουν, για την επανένταξη μετά τις κραιπάλες της Λαμπρής.

Antonio Bachour, πώς νιώθεις ως ένας από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες όλων των εποχών;

Μια κουβέντα με τον Πορτορικάνο pastry chef που άγγιξε τη γλυκιά τελειότητα.

Ήρθε η Λεγάμενη στου Ψυρρή

To all day bar resto που υπόσχεται να γίνει αυθεντική μπουάτ.

To Experience Menu επιστρέφει και το lunch αποκτά νέα διάσταση στο Beefbar Athens

Τα νέα του Beefbar Athens δίνουν αφορμές για ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο αντιθέσεις και urban refinement.

Ρετρό: Τι και πού έτρωγε η Αθήνα τη δεκαετία του 1980

Πολύ πριν την εστιατορική έκρηξη του σήμερα, το κοινό της πρωτεύουσας είχε διαφορετικές επιλογές στις ευ τρώγειν εξόδους του.