"Surfer Maya Thai Canteen": μια νέα Thai street food καντίνα από τους Surfer Maya στο "Domes Aulus Zante" στη Ζάκυνθο

Το νέο concept φέρνει μία νέα Thai γαστρονομική εμπειρία στο κοινό με την καθοδήγηση του Πέτρου Ποντίκη.

Surfer Maya Thai Canteen

Ο όμιλος Estrella επεκτείνει τη συνεργασία του με τον όμιλο ξενοδοχείων και πολυτελούς διαβίωσης Domes Resorts και προσθέτει ένα 5ο εστιατόριο στα ξενοδοχεία του ομίλου. Πέρα λοιπόν, από τα brand "Estrella", που βρίσκονται ως εστιάτορια μέσα σε πολυτελή θέρετρα του ομίλου στην Πορτογαλία και στη Ζάκυνθο, και το "Surfer Maya", με παρουσία στην Ελούντα και τη Ζάκυνθο, εγκαινίασε το Σάββατο 27 Ιουλίου το νέο concept "Surfer Maya Thai Canteen" με την καθοδήγηση και την συνεργασία του εξειδικευμένου chef στην Ταυλανδεζικη κουζίνα, με παρουσία ετών σε κορυφαία εστιατόρια του Λονδίνου, Πέτρου Ποντίκη.

Το "Domes Aulus Zante" στη Ζάκυνθο φέρνει μία νέα, Thai γαστρονομική εμπειρία στο κοινό με τη συνεργασία του με τους Surfer Maya, του Estrella World Street Food Group. Η "Surfer Maya Thai Canteen" λειτουργεί από τις 25 Ιουλίου μέχρι και τις 28 Αυγούστου, προσφέροντας στους επισκέπτες αυθεντικές Thai γεύσεις. Αυτή η προσθήκη συνεχίζει το καινοτόμο concept υψηλής ποιότητας street food που έχει καταστεί συνώνυμο με την Domes, αλλά και με τους Surfer Maya. 

Surfer Maya Thai Canteen

Ο σεφ διαθέτει πλούσιο υπόβαθρο στα κορυφαία ταϊλανδέζικα εστιατόρια του Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου "Smoking Goat". Αυθεντικά, αλλά και signature ταϊλανδέζικα πιάτα και γεύσεις όπως, ταϊλανδέζικο κοτόπουλο nuggets, pork coconut satay, thai cheeseburger, tom yum noodles με μανιτάρια και επιδόρπια, όπως το παγωτό καρύδας μέσα σε αυθεντικό ψωμί Sando είναι μόνο μερικές από τις επιλογές. 

Η Thai street food καντίνα θα λειτουργεί καθημερινά 6-10 μ.μ. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tο "Pepe Rosso" στο Λουτράκι φέρνει την Ιταλία στο τραπέζι μας με την ομορφότερη θέα στον Κορινθιακό

Το φιλόξενο spot στην παραλία του Λουτρακίου έχει γίνει στέκι για αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες, risotti, πίτσες και όχι μόνο. Σκέφτεσαι ιδανικότερο συνδυασμό για γευστική κοντινή απόδραση;

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/07/2024

Οι κορυφαίες γαστροδιευθύνσεις στη Ζάκυνθο: το νησί της πολπέτας, της φριτούρας και της αλιάδας έχει κάτι για όλους!

Η γαστρονομική άνθιση στο φιόρο του Λεβάντε καλά κρατεί, κι αυτά τα εστιατόρια είναι τα ιδανικότερα σημεία για να τη γευτείτε.

Abra Ovata

Το άκρως ατμοσφαιρικό εστιατόριο της λίμνης Βουλιαγμένης βγάζει πλέον τραπεζάκια στο deck πλάι στο νερό, διεκδικώντας τον τίτλο του πιο ρομαντικού spot στην Αττική, ενώ η ομάδα της κουζίνας ενισχύει το fine κομμάτι της μαγειρικής της πρότασης, κρατώντας πάντα στο προσκήνιο το ευρηματικό fusion γεύσεων και τεχνικών του executive chef John Σκοτίδα.

Το κρητικό καφενείο στο επίκεντρο

Μουσική, τέχνες, γαστρονομία, αναβίωση παλαιών επαγγελμάτων & καφενείων, εκθέσεις και πλήθος άλλων στο Village Fest του δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου.

Γεύση υπό σκιάν: 20 ταβέρνες με αυλή στην Αθήνα

Ιστορικές και νεότερες, κλασικές και μοντέρνες, όλες εκείνες οι προτάσεις που υπηρετούν το δίπολο δροσιά-νοστιμιά.

Κάν’το όπως η Ρόδος! Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες που κατάφεραν να κάνουν το νησί προορισμό για τοπική κουζίνα

Το Νησί των Ιπποτών ούτε ντρέπεται ούτε ξεχνά την απολύτως ξεχωριστή τοπική του κουζίνα, φροντίζοντας να την προβάλλει συστηματικά και παντού από την πιο κλασική ως την πιο φίνα και εκλεπτυσμένη εκδοχή της. Είθε κάποτε αυτή η τάση να αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση.

Στις ταβέρνες της Μυκόνου που τρώνε και ντόπιοι και επισκέπτες - κι όμως υπάρχουν!

Ναι, έχει κι από αυτές το νησί των Ανέμων. Και μάλιστα, κάποιες αρκετά αξιόλογες.