Πληθωρικό και ανανεωμένο το "Μπαρ Μπεε Κιου", δένει στο Πασαλιμάνι

Το brand ανοίγει το πέμπτο του κατάστημα, φέρνοντας μια δόση ζουμερής αμερικανικής κουζίνας, αμέσως μετά το πρόσφατο rebranding.

Πληθωρικό και ανανεωμένο το 'Μπαρ Μπεε Κιου', δένει στο Πασαλιμάνι

Όχι και τόσο πίσω στο χρόνο, το "Μπαρ Μπεε Κιου" αποτέλεσε ένα από τα πρώτα viral σημεία για burgers στην Αθήνα, καθιστώντας τον χώρο του στη Φρεαττύδα, γευστικό προορισμό για κάθε foodie της πόλης. Το κοινό το λάτρεψε, o Τύπος ασχολήθηκε μαζί του και γενικά υπήρχε hype. 

Νέο Μπαρ Μπεε Κιου στο Πασαλιμάνι 12

Μια δεκαετία και πέντε καταστήματα αργότερα, το "Μπαρ Μπεε Κιου" επανασυστήνεται με το άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος στον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στο Πασαλιμάνι. Με αυτό τον τρόπο, το δημοφιλές μπεργκεράδικο επανασυστήνεται, με ανανεωμένο μάλιστα μενού και ένα εντυπωσιακό νέο κατάστημα στον αριθμό 7 της Αγγέλου Μεταξά.

Νέο Μπαρ Μπεε Κιου στο Πασαλιμάνι 13

Νέο Μπαρ Μπεε Κιου στο Πασαλιμάνι 15

Νέο Μπαρ Μπεε Κιου στο Πασαλιμάνι 11

Έχοντας καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με την έννοια του πληθωρικού μπιφτεκόψωμου, το brand ανοίγει το πέμπτο του κατάστημα, φέρνοντας μια δόση ζουμερής αμερικανικής κουζίνας, αμέσως μετά το πρόσφατο rebranding.

Ο καινούριος χώρος, δύο ορόφων και με μεταμοντέρνα αισθητική, βρίσκει απάγκιο σε μία από τις πιο ζωντανές γειτονιές του Πειραιά. Η διακόσμησή του αντλεί έμπνευση από τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα της μπράντας αλλά και το ιστορικό λιμάνι της πόλης, με τολμηρές λεπτομέρειες όπως τις πόρτες container στους τοίχους. Το αμερικανικό diner με τους άνετους καναπέδες και την casual ατμόσφαιρα συναντά την fun-loving προσωπικότητα του "Μπαρ Μπεε Κιου", σε συνδυασμό με urban street στοιχεία, όπως graffiti και "αγάλματα" διακοσμημένα με neon.

Νέο Μπαρ Μπεε Κιου στο Πασαλιμάνι 4

Νέο Μπαρ Μπεε Κιου στο Πασαλιμάνι 3

Το κεντρικό και κυρίαρχο στο χώρο μπαρ αποτελεί την ιδανική αφορμή για να απολαύσει κανείς κλασικά cocktails ενώ παρακολουθεί την προετοιμασία των μπέργκερ στην open kitchen.

Νέο Μπαρ Μπεε Κιου στο Πασαλιμάνι 2

Στον πρώτο όροφο, πιο εκλεπτυσμένες πινελιές διακοσμούν τον χώρο, με την κατακόκκινη επιγραφή "Μπαρ Μπεε Κιου" να κλέβει την παράσταση, συνοδευόμενη από τη μαγευτική θέα της Μαρίνας Ζέας από τα μπαλκόνια.

Διαβάστε Επίσης

Το ανανεωμένο μενού προσφέρει αυθεντικές γεύσεις και αναπάντεχους συνδυασμούς με έμφαση σε ποιοτικές πρώτες ύλες. Στον κατάλογο βρίσκεις επιλογές σαν τα signature burgers μέχρι εξολοκλήρου νέες προτάσεις (smashed burgers, cocktails και milkshakes).

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

4 γευστικές ανακαλύψεις στον Κεραμεικό

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στον Κεραμεικό περιλαμβάνει επιλογές από funky street food και μοντέρνα μπιστρό μέχρι πειραματικά εστιατόρια, προσφέροντας γευστικές εμπειρίες που ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/10/2024

4 γευστικές εμπειρίες στον Άλιμο: Από ιταλικές γεύσεις μέχρι παραδοσιακές παμπ

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στον Άλιμο περιλαμβάνει επιλογές από cozy all-day καφέ μέχρι παραδοσιακές παμπ, προσφέροντας γευστικές εμπειρίες για όλους.

Κι αν η φάση πάει στη Μεναίχμου;

Πώς ο δρόμος του Νέου Κόσμου εξελίσσεται σε μία δημοφιλή και cool πιάτσα.

Sense

Με έμπνευση από τα Ελευσίνια Μυστήρια, ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος ψηλαφεί γαστρονομικά την έννοια της μύησης, στην αχλή ενός θεαματικού, μυσταγωγικού πανοράματος που ξεκινά από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και απλώνεται μέχρι την Πύλη του Αδριανού.

Μποτρίνι-Παπαζαχαρίας αδελφοποιούνται δημιουργικά

Όταν τα κορυφαία δημιουργικά μυαλά στη γαστρονομική σκηνή της Ελλάδας σφίγγουν τα χέρια ουσιαστικά.

4 γευστικά στέκια στη Νέα Φιλαδέλφεια που αξίζει να δοκιμάσεις

Ο οδηγός μας για τα μαγαζιά στη Νέα Φιλαδέλφεια αναδεικνύει την ποικιλία και τον ζωντανό χαρακτήρα της περιοχής, προσφέροντας επιλογές που καλύπτουν κάθε γούστο και προτίμηση.

Πού τρώει (σοβαρά) burgers η Αθήνα

Εκείνα ακριβώς τα μέρη που κάνουν την Αθήνα... Burger Fest, κάθε μέρα, σε μία updated λίστα.