Τέλος εποχής για τον Σωτήρη Κοντιζά σε 'Nolan' και 'Proveleggios'

Χωρίς τον δημοφιλή παρουσιαστή, σεφ και ρεστορατέρ πια το Nolanverse.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς @yiamouris

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στα εντός των τειχών γευστικά δεδομένα, τόσο μέσω του MasterChef όσο και λόγω των εστιατορίων 'Nolan' (κυρίως) και 'Proveleggios'. Ο δημοφιλής παρουσιαστής, σεφ και ρεστορατέρ ανακοίνωσε με μία λιτή τοποθέτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως σταματά από τα προαναφερθέντα γευστικά ινστιτούτα της πόλης. 

"Δύσκολο. Ευχαριστώ 3 υπέροχες ομάδες και όλους όσους μας έκαναν την τιμή. Nolan. Proveleggios. Sweet Nolan. I'm out." ανέφερε στο σχετικό του caption, συνοδεύοντάς το με έναν στίχο από το κομμάτι Once, του Liam Gallagher.

Με τη σειρά τους, τα accounts των δύο εστιατορίων, όπως επίσης και του 'Sweet Nolan' αποχαιρέτησαν τον Σωτήρη Κοντιζά μέσω stories.  

Διαβάστε Επίσης

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To 'World x11' στήνει ένα επικό "περίπου" brunch μαζί με το 'Overoll'

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου τα burgers του πρώτου συναντούν τα κρουασάν του δεύτερου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
05/09/2024

Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Κεντρικής Μακεδονίας

Απ’ τη Θεσσαλονίκη ως τη Νάουσα, τη Βέροια και τα ακριτικά χωριά των Σερρών, κι απ’ το Ξινό Νερό της Φλώρινας ως τη Σάνη, τη Βουρβουρού και τη Νικήτη της κοσμοπολίτικης Χαλκδικής, η Κεντρική Μακεδονία συγκεντρώνει στο πολυπρόσωπο τοπίοτηςς μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας. Ελάτε να τα γνωρίσουμε!

To "Hunkar" και η οθωμανική κουζίνα του Feridun Ugumu

Μία παλαιότερη κουβέντα με τον θρυλικό Τούρκο σεφ-πατρόν, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

Η 'Γωνία' στον Αστακό ψήνει το μάλλον καλύτερο χοιρινό καλαμάκι στην Ελλάδα

Μία διαβολεμένα νόστιμη κρεατόβεργα ίσως είναι από μόνη της αφορμή για ένα ταξίδι έως την παραθαλάσσια κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας.

Μία updated και νόστιμη λίστα για Μοναστηράκι και Ψυρρή

Εστιατόρια, μπαρ και λοιπές απολαυστικές διευθύνσεις που θα σε πείσουν πως οι δύο γειτονιές οφείλουν να είναι μέσα στις πρώτες βόλτες της νέας σεζόν στην πόλη.

Γευσιγνωσία στο "Kivotos Mykonos": Απόλαυση με Κτήμα Τσέλεπου και La Tour Melas

Το πολυτελές θέρετρο διοργανώνει ξεχωριστές Κυριακές γευσιγνωσίας με εξαιρετικά "Wine Pairing Menus" στο à la carte εστιατόριο "Namah", σε συνεργασία με δύο κορυφαία ελληνικά οινοποιεία.

Η νοστιμιά του επτανησιακού dolce far niente στο "Nobelos" της Ζακύνθου

Στέκι αναφοράς των σκαφάτων της περιοχής και προικισμένο με μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ζακύνθου, το εστιατόριο της οικογένειας Νόμπελου είναι φτιαγμένο δια χειρός και με αγάπη, μπολιάζοντας το μεράκι των γονιών που το εμπνεύστηκαν, με τον κοσμοπολιτισμό των τριών γιών που το διαχειρίζονται πλέον.