Γευσιγνωσία στο "Kivotos Mykonos": Απόλαυση με Κτήμα Τσέλεπου και La Tour Melas

Το πολυτελές θέρετρο διοργανώνει ξεχωριστές Κυριακές γευσιγνωσίας με εξαιρετικά "Wine Pairing Menus" στο à la carte εστιατόριο "Namah", σε συνεργασία με δύο κορυφαία ελληνικά οινοποιεία.

Namah Μυκονος

Το 5-star resort "Kivotos Mykonos" σε συνεργασία με εκλεκτά ελληνικά οινοποιεία διοργανώνει δύο Κυριακές γευσιγνωσίας με "Wine Pairing Menus" στο à la carte εστιατόριο "Namah", σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Θέλοντας να μας ταξιδέψει σε μια νέα δημιουργική γαστρονομική περιπέτεια, το "Kivotos Mykonos" υποδέχθηκε την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, το Κτήμα Τσέλεπου, ενώ την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει το οινοποιείο La Tour Melas.

Χρήστος Πεδές

Οι επισκέπτες του "Namah" είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο ειδικά σχεδιασμένα degustation menus 5 σταδίων, που δημιουργήθηκαν από τον διάσημο chef Χρήστο Πεδές και την ομάδα του. Κάθε βραδιά συνοδεύεται από την παρουσία των sommeliers των οινοποιείων, οι οποίοι μοιράστηκαν πολύτιμες γνώσεις για την καλλιέργεια των σταφυλιών και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κρασιών που συνοδεύουν τα πιάτα.

Κτήμα Τσέλεπου
Κτήμα Τσέλεπου

Το Κτήμα Τσέλεπου, με την πλούσια ιστορία και τις εξαιρετικές του ετικέτες, παρουσίασε τις δημιουργίες του στην πρώτη βραδιά της γευσιγνωσίας, ενώ το οινοποιείο La Tour Melas, γνωστό για τη μοναδική του προσέγγιση στην παραγωγή κρασιών, θα μαγέψει τους καλεσμένους με τις ξεχωριστές του ετικέτες στη δεύτερη βραδιά.

La Tour Melas
La Tour Melas

Ώρες εστιατορίου: Από τις 7 Μ.Μ. με τελευταίο seating στις 10 Μ.Μ.
reservations@namahmykonos.com, +30 22890 24094

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τέλος εποχής για τον Σωτήρη Κοντιζά σε 'Nolan' και 'Proveleggios'

Χωρίς τον δημοφιλή παρουσιαστή, σεφ και ρεστορατέρ πια το Nolanverse.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
05/09/2024

To 'World x11' στήνει ένα επικό "περίπου" brunch μαζί με το 'Overoll'

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου τα burgers του πρώτου συναντούν τα κρουασάν του δεύτερου.

Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Κεντρικής Μακεδονίας

Απ’ τη Θεσσαλονίκη ως τη Νάουσα, τη Βέροια και τα ακριτικά χωριά των Σερρών, κι απ’ το Ξινό Νερό της Φλώρινας ως τη Σάνη, τη Βουρβουρού και τη Νικήτη της κοσμοπολίτικης Χαλκδικής, η Κεντρική Μακεδονία συγκεντρώνει στο πολυπρόσωπο τοπίοτηςς μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας. Ελάτε να τα γνωρίσουμε!

To "Hunkar" και η οθωμανική κουζίνα του Feridun Ugumu

Μία παλαιότερη κουβέντα με τον θρυλικό Τούρκο σεφ-πατρόν, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

Η 'Γωνία' στον Αστακό ψήνει το μάλλον καλύτερο χοιρινό καλαμάκι στην Ελλάδα

Μία διαβολεμένα νόστιμη κρεατόβεργα ίσως είναι από μόνη της αφορμή για ένα ταξίδι έως την παραθαλάσσια κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας.

Μία updated και νόστιμη λίστα για Μοναστηράκι και Ψυρρή

Εστιατόρια, μπαρ και λοιπές απολαυστικές διευθύνσεις που θα σε πείσουν πως οι δύο γειτονιές οφείλουν να είναι μέσα στις πρώτες βόλτες της νέας σεζόν στην πόλη.

Η νοστιμιά του επτανησιακού dolce far niente στο "Nobelos" της Ζακύνθου

Στέκι αναφοράς των σκαφάτων της περιοχής και προικισμένο με μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ζακύνθου, το εστιατόριο της οικογένειας Νόμπελου είναι φτιαγμένο δια χειρός και με αγάπη, μπολιάζοντας το μεράκι των γονιών που το εμπνεύστηκαν, με τον κοσμοπολιτισμό των τριών γιών που το διαχειρίζονται πλέον.