Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements'

Το βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου 'Canaves Epitome' φιλοξενεί τον σημαντικό σεφ.

Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements'

Στις 27 και 28 Ιουλίου, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο 'Elements Restaurant' του ξενοδοχείου Canaves Epitome, στη Σαντορίνη, θα φιλοξενήσει ένα αποκλειστικό γαστρονομικό pop-up event με τον παγκοσμίου φήμης σεφ Bruno Verjus. Πρόκειται ασφαλώς για μία σημαντική εμπειρία υψηλής γαστρονομίας, εμπνευσμένη από τις σπάνιες πρώτες ύλες της δημοφιλούς Κυκλάδας.

Εκπαιδευμένος στις γαλλικές τεχνικές, ο Verjus, θα δημιουργήσει ένα μενού degustation που ενσωματώνει τη γαλλική γαστρονομία στην ελληνική γευστική κουλτούρα, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τοπικά προϊόντα. 

Τα πιάτα θα περιλαμβάνουν λαχανικά και βότανα από το μποστάνι του εστιατορίου, και φρέσκα ψάρια από το Αιγαίο Πέλαγος, συνοδευόμενα με κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. Αντικατοπτρίζοντας τη φιλοσοφία του Verjus να δημιουργεί πιάτα αυθόρμητα, με βάση τα διαθέσιμα υλικά, το μενού της βραδιάς θα γνωστοποιηθεί μόλις μια μέρα πριν.

Ο Bruno Verjus, αυτοδίδακτος σεφ, βραβεύτηκε με το πρώτο του αστέρι Michelin το 2018 και το δεύτερο τέσσερα χρόνια αργότερα. Σήμερα το 'Table', το πολυβραβευμένο του εστιατόριο στο Παρίσι, έχει γίνει must visit προορισμός για τους λάτρεις της γαστρονομίας. 'Κουβαλά' 2 αστέρια Michelin ενώ τον περασμένο Ιούνιο σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της έγκριτης λίστας των The World's 50 Best Restaurants.

Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements' 1

Tην υψηλή γαστρονομία του καταξιωμένου σεφ συμπληρώνει το μοναδικό σκηνικό του 'Elements', σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό με τραπέζια πάνω σε πλωτές πλατφόρμες, την αρχιτεκτονική από ηφαιστειακό πέτρωμα, και τη μοναδική θέα του ηλιοβασιλέματος από το γραφικό ψαροχώρι του Αμμουδίου.

Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements' 2

Στο διακεκριμένο 'Elements' -με πιο πρόσφατη τη βράβευση στα 2024 Wine Spectator Restaurant Awards- ο καταξιωμένος σεφ Τάσος Στεφάτος επιμελείται ένα εκλεπτυσμένο μενού μοντέρνας ευρωπαϊκής κουζίνας με ελληνικές πινελιές, και κρυμμένες εκπλήξεις σε κάθε στάδιο.

Διαβάστε Επίσης

Εμπνευσμένο από τα τέσσερα βασικά στοιχεία της φύσης (γη, νερό, αέρα και φωτιά) και το μαγευτικό τοπίο της Σαντορίνης, το εστιατόριο πλέκει τις αρετές του ιδιαίτερου φυσικού περιβάλλοντος με την υψηλή τέχνη της γαστρονομίας, σε μία μοναδική εξερεύνηση για όλες τις αισθήσεις.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/07/2024

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.