Βραβευμένες γυναίκες στο Local Gourmet Festival του "Noble" στη Ρόδο

Τέσσερα δημιουργικά 4 hands δείπνα στο καταξιωμένο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του Elysium Resort & Spa με τηv πρωτοκαθεδρία γυναικών σεφ με αστέρι Michelin από τη Μεσόγειο ∙ γαστροτουρισμός επιπέδου δηλαδή.

Noble

Για 6η συνεχή χρονιά το πολυβραβευμένο εστιατόριο "Noble" στο ξενοδοχείο Elysium Resort & Spa διοργανώνει από τις 22 έως τις 25 Ιουλίου το Local Gourmet Festival, το οποίο φέτος είναι μια "Γυναικεία Υπόθεση", με τέσσερις επίλεκτες και βραβευμένες γυναίκες σεφ της Ευρώπης. Οι προσκεκλημένες θα συμπράξουν σ ένα ξεχωριστό και διαφορετικό 4 hands μενού γευσιγνωσίας καθημερινά με τους Γιώργο Τρουμούχη (Executive Chef του Elysium Resort & Spa) και Σπύρο Κουγιό (Head Chef του Noble), αποτελούμενα από πιάτα δικά τους και του "Noble".

Local Gourmet Festival

Το Φεστιβάλ ξεκινά τη Δευτέρα 22 Ιουλίου με τη Vicky Sevilla από τη Βαλένθια της Ισπανίας και το εστιατόριο "Arrels" .Η Sevilla βραβεύτηκε με αστέρι Michelin, ως η νεότερη Ισπανίδα που έχει τιμηθεί με  αυτήν την διάκριση, το 2023 κέρδισε το βραβείο "Νέο Ταλέντο της  χρονιάς" από τη γαλλική λίστα "La Liste, Mediterranean edition", αναγνωρίζοντάς την ως ένα από τα νεότερα γαστρονομικά ταλέντα της Μεσογείου, και την ίδια χρονιά αναδείχτηκε "Καλύτερης Σεφ της Χρονιάς 2023" από την Ακαδημία Γαστρονομίας της Βαλένθια. Στις 23 Ιουλίου έρχεται η δημιουργική και αυτοδίδακτη Marina Gasi από το Νόβιγκραντ της Κροατίας και το εστιατόριο "Marina" το οποίο προτείνει ο οδηγός MICHELIN. 

Local Gourmet Festival

Στις 24 την σκυτάλη παίρνει η Letizia Vella από τη Μάλτα και από το εστιατόριο "The Golden Fork" που σε λιγότερο από 6 μήνες κέρδισε το πρώτο MICHELIN Guide’s Point Of View της Μάλτας. Το Φεστιβάλ κλείνει την Πέμπτη 25 Ιουλίου με την Isabella Potì, μια από πιο εξέχουσες γυναικείες προσωπικότητες της Ιταλίας, από το Λέτσε και το εστιατόριο "Bros" βραβευμένο με 1 αστέρι Μichelin. Βραβεύτηκε ως καλύτερη αναδυόμενη σεφ του νότου το 2016 στη λίστα "Luigi Cremona's Emerging Chef", και  το 2017 συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Forbes "Under-30". Σπεύσατε για κρατήσεις σ αυτό το εξαιρετικό γαστρονομικό φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός με μεγάλη απήχηση.

Local Gourmet Festival

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την κράτησή τους και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το γαστρονομικό event, στην ιστοσελίδα του εστιατορίου www.noble.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια