To Nobu Food Festival είναι ξανά εδώ

Κορυφαίες γαστρονομικές βραδιές σε Μύκονο, Πάρο και Βουλιαγμένη, μαζί με τον κορυφαίο σεφ και restaurateur.

To Nobu Food Festival είναι ξανά εδώ

Είναι ξανά εκείνες οι ημέρες του χρόνου που οι fans της γαστρονομικής φιλοσοφίας του Nobu Matsuhisa κυκλώνουν στο ημερολόγιό τους. Κι αυτό γιατί το Nobu Food Festival ξεκίνησε το καλοκαιρινό ταξίδι του στη χώρα μας από τη Μύκονο, και συνεχίζεται με επόμενους σταθμούς την Πάρο –για πρώτη φορά– και φυσικά την Αθήνα. 

Nobu Food Festival 2024 3

Μέχρι τις 9 Ιουλίου, ο εμβληματικός σεφ και ρεστορατέρ θα βρίσκεται στο Matsuhisa Mykonos για να μυήσει τους επισκέπτες του εστιατορίου σε ένα γαστριμαργικό ταξίδι με special dishes που ακολουθούν τις εκλεπτυσμένες Nobu style τεχνικές. 

Nobu Food Festival 2024 33

Nobu Food Festival 2024 2

Μετά το νησί των Ανέμων, o Nobu San θα επισκεφτεί για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Nobu Food Festival το Matsuhisa Paros, από τις 10 έως τις 12 Ιουλίου. Γιορτάζοντας έναν χρόνο παρουσίας στο κυκλαδίτικο νησί, το εστιατόριο αποτελεί έναν κοσμοπολίτικο προορισμό που από την πρώτη στιγμή προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών. 

Διαβάστε Επίσης

Από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου, οι επισκέπτες του Matsuhisa Athens θα συναντούν στο αγαπημένο τους restaurant destination στον Αστέρα Βουλιαγμένης τον διάσημο γευσουργό, ο οποίος θα μοιραστεί μαζί τους μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα brunch της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Χαλαρά πρωινά με ξεχωριστές γεύσεις παρά θίν' αλός, σε κάποια από τα δημοφιλέστερα σποτ της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2024

Ο Άσωτος μας έδωσε γεύση μερακλίδικης μπιστρονομίας

Δοκιμάσαμε το νέο καλοφαγικό στέκι στα άτυπα εγκαίνιά του και σημειώσαμε πειραγμένα ελληνικά κλασικά και πρώτες ύλες επιλεγμένες με επιμέλεια, που θα μας κάνουν να επιστρέφουμε ξανά και ξανά στην "αγύρτικη" κουζίνα του σεφ Μιχάλη Μερζένη.

Η νέα εποχή του brunch στο "St. George Lycabettus"

Ανακαλύψτε το Friends & Family Wellness Brunch, εκεί όπου η υγεία και η απόλαυση συναντιούνται.

Ο Μιχάλης Χάσικος στο Ark και το "Ημερολόγιο των Σεφ"

Ο σεφ-πατρόν από το "Hasika" της Κρήτης, καλεσμένος του Γιάννη Μπαξεβάνη για μία ακόμη νόστιμη βραδιά στη Γλυφάδα.

Το "Simul" στην πιο γαστρονομική στροφή του

Το εστιατόριο του Νίκου Θωμά στο Κολωνάκι εξελίσσει τη γευστική του πρόταση, διατηρώντας ατόφια τα υπόλοιπα ατού του.

Για τον Γιώργο Χρυσανίδη, η τοπική κουζίνα έχει δύναμη

Μία κουβέντα με τον σημαντικό Εβρίτη σεφ για τη γεύση της παράδοσης και την γαστρονομία της βορείου Ελλάδος.