"Chalet Politeia": Φινετσάτη οικειότητα

Chalet Politeia

Το all day bar-restaurant με την boho αισθητική στην Πολιτεία είναι σημείο αναφοράς στα βόρεια προάστια για το κομψό και συνάμα οικείο προφίλ του. Σε έναν από τους πιο φροντισμένους και δροσερούς κήπους της πόλης, το Chalet μάς υποδέχεται από τις πρώτες ώρες της μέρας με μοσχοβολιστά χαρμάνια καφέ, πρωινό και brunch, ενώ από το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνουν προσεγμένες σπεσιαλιτέ διά χειρός Βασίλη Τζίμα, ο οποίος έχει αναλάβει τη συνολική επιμέλεια του σύγχρονου μενού.

Chalet Politeia

Το μοσχαρίσιο καρπάτσιο με πίκλα κρεμμυδιού, κρέμα μαύρης τρούφας και παρμεζάνα και το ταρτάρ σολομού προλογίζουν καλοφτιαγμένα πιάτα με διεθνείς επιρροές, όπως το ριζότο με μελάνι σουπιάς, χταπόδι και αγιολί με μαύρο σκόρδο, το χοιρινό Iberian secreto με πουρέ γλυκοπατάτας, φινόκιο και σάλτσα από δαμάσκηνα ή το πολύ νόστιμο vegan κανελόνι με κιμά μανιταριών. Ψήνουν άρτια rib eye και flap και τα συνοδεύουν με ψητές baby πατάτες, λαχανικά με βαλσάμικο ή πουρέ γλυκοπατάτας, ενώ το φινάλε γράφεται με το ιδιαίτερο γαλακτομπούρεκο με μαχλέπι και σαφράν, το πληθωρικό προφιτερόλ ή το τσιζκέικ με λευκή σοκολάτα.

Chalet Politeia

Στα ατού συγκαταλέγονται οι πριβέ χώροι για εκδηλώσεις, που φιλοξενούν από εταιρικά events έως σημαντικές φιλικές και οικογενειακές γιορτές, πάντα σε ένα πλαίσιο κομψότητας, καλαισθησίας και με προσοχή στη λεπτομέρεια, αλλά και tailor-made menu ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επισκέπτη. Φέτος, ο δροσερός κήπος κάθε Δευτέρα και Τετάρτη βράδυ μεταμορφώνεται σε σινεμά με προβολές για παιδιά και ενηλίκους.

Kων/νου Παλαιολόγου 1, Κηφισιά, 2106201081, FB: Chalet Politeia, IG: chalet.politeia

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Gargaretta: Έμπνευση από μία από τις παλαιότερες γειτονιές της Αθήνας!

Η Gargaretta δεν είναι απλά ένα όνομα αλλά μία ολόκληρη αναδρομή στην ιστορία της ομώνυμης Αθηναϊκής συνοικίας, Γαργαρέττα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/07/2024

Το "Pasithea Rooftop Bar Restaurant" είναι η νέα γαστρονομική άφιξη στην καρδιά της Αθήνας με πανοραμική θέα

Μια fine elegant κουζίνα με καθαρά ελληνικά προϊόντα, και εντυπωσιακή θέα προσφέρει το ολοκαίνουριο all day εστιατόριο στον 6ο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου "The Athenaeum".

Παπαϊωάννου Μύκονος

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να συναγωνιστεί την υπέροχη θαλασσινή θεά απ’ τα ψηλά της παραλίας του Αγίου Στεφάνου προς τη Χώρα της Μυκόνου και τον ορίζοντα του Αιγαίου, αυτό είναι οι θαλασσινές γεύσεις του Παπαϊωάννου, που κάνει απόβαση στο νησί με πλησίστια τα γαστρονομικά του πανιά και το μεγαλείο της αφαίρεσης για βασικό του χαρτί.